Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Nyköping

Kontakta oss

För rådgivning av en jurist i Nyköping – kontakta Lavendla

Lavendla Juridik besitter breda kunskaper inom familjejuridik och alla dess områden. Vi finns i hela landet, där våra medarbetare och familjejurister ägnar sin tid åt att lösa olika familjesituationer, upprätta handlingar och guida klienter i form av detaljerad och informativ rådgivning. Lavendlas jurister i Nyköping kan hjälpa dig när du vill ha klarhet i äganderätt inom familjen, vad som förväntas vid ett dödsfall och hur du kan gardera dig inför olika livslägen. De familjerättsrelaterade områden vi arbetar inom är bland annat arvsrätten, testamenten och hur en sådan handling bör struktureras, gåvobrev, allt som rör äktenskap och samboende som exempelvis äktenskapsförord och samboavtal – men också frågor som handlar om bodelning och bouppteckningar, vem som ärver dig och naturligtvis vad som gäller när en familjemedlem går bort. Vi tar oss an enskilda klienter såväl som flera personer där vi representerar samtliga, till exempel dig och din partner eller en annan anhörig.

Lavendla ger snabb service och är lojala mot sina kunder

När du kontaktar Lavendlas jurister i Nyköping, kan du dels tala med våra kompetenta rådgivare per telefon eller direkt boka en tid för ett möte. Du kommer i det skedet träffa en personlig kontaktperson som du kommer att samarbeta med och som du kan bolla dina tankar med när helst du behöver. Vi värderar trygghet och snabb service för våra kunder, snarare än att enbart koncentrera oss på siffror och arvode. Ditt ärende är viktigt för oss och den dialog vi upprättar, likaså. Därför ser vi alltid till att du ska få ett så gynnsamt pris som möjligt och vi kommer naturligtvis väga in komplikationen av ditt ärende och överväga hur lång tid det kan ta. Dock är vårt mål att du ska frångås höga kostnader samtidigt som din livssituation ska kunna komma till en skyndsam lösning. Lavendlas jurister har en hög kundnöjdhet och är betrodda av våra klienter. Bor du i Nyköping med omnejd och funderar över ett testamente, ett arv eller kanske en framtidsfullmakt? Lavendla är din familjejurist oavsett anledning.

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Nyköping hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Nyköping

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.