Din Jurist i Örnsköldsvik

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 (OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Örnsköldsvik med omnejd

Lavendla Jurister Örnsköldsvik

Lavendlas erfarna jurister i Örnsköldsvik är redo att hjälpa dig med frågor som rör familjerätt

Att få stöd och vägledning kan vara ovärderligt när du till exempel ska göra en bouppteckning, upprätta ett testamente eller lösa tvister kring arv och arvskifte. Hos Lavendla hittar du erfarna jurister som har den kompetens och det engagemang som krävs för att nå fram till en bra lösning. Du kan känna trygghet i att allt går rätt till och att du har en kunnig fackman som arbetar för att du ska få bästa möjliga utfall i just din unika situation.

Tiden är ofta av stor vikt för den som behöver juridisk hjälp. Ingen ska behöva sitta i Örnsköldsvik med omnejd och vänta i onödan. Lavendla kan se till att du snabbt kommer igång med någonting som annars riskerar att leda till många sömnlösa nätter. Vi strävar alltid efter att ge snabb service, så att du kan känna dig trygg och säker i att ditt ärende börjar behandlas och därefter fortlöper utan dröjsmål. Hos oss får du en personlig kontaktperson som vägleder dig genom hela processen. Det är skönt att ha en erfaren jurist i Örnsköldsvik som är fullständigt insatt i vad som gäller. Din egna jurist kan svara på frågor och ge rådgivning när det behövs som mest, utan att du behöver förklara specifika detaljer om och om igen för flera olika jurister.

Bli en av våra många nöjda kunder i Örnsköldsvik

Vi är mycket lyhörda och engagerade när det gäller våra klienters ärenden eller frågeställningar. Tillsammans med mångårig erfarenhet, god kompetens hos juristerna och en transparent prissättning, ligger det till grund för Lavendlas höga kundnöjdhet. Oavsett vad det handlar om ska du känna dig trygg och bekväm genom hela processen. Vi kan hantera alla typer av familjerättsliga frågor och har som mål att alltid ge snabb och effektiv service.  Ta exempelvis hjälp av Lavendla för att få snabb tillgång till juridisk expertis inom ärenden som rör bl.a. bouppteckning, bodelning och arvskifte. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.