rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Oskarshamn

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt kring familjejuridik

När du behöver en skicklig jurist i Oskarshamn kan våra professionella jurister bistå dig i ditt ärende. Lavendla Juridik är i grunden en begravningsbyrå, men under senare år har vi även etablerat en juristbyrå som erbjuder hjälp med alla familjejuridiska frågor. Vår verksamhet syftar till att vara en hjälpande hand för kunder som behöver juridisk vägledning, rättsliga handlingar, m.m. och strävar efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet och ämnar att fortsätta göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Lavendlas jurister i Oskarshamn hjälper dig bl.a. med bouppteckning, arvskifte etc.

Vi på Lavendla har breda kunskaper och erfarenheter inom familjerjuridik. Våra jurister i Oskarshamn kan hjälpa dig med exempelvis gåvobrev, bouppteckning, arvskifte, testamente, äktenskapsförord, samboavtal och andra familjerättsliga frågor. Som kund hos oss får du en personlig kontaktperson som handhar ditt ärende från början till slut. Juristen kan kontaktas när som helst vid frågor eller funderingar och arbetar med ditt ärende i snabbast möjliga mån. För oss på Lavendla är det också viktigt att du ska kunna få rätt hjälp när behovet uppstår – oavsett hur din inkomst ser ut. När du vänder dig till oss kan du därför vara trygg med att du betalar konkurrenskraftiga priser.

För att påbörja arbetet bokar vi gärna in ett möte eller en konsultation via telefon för att diskutera dina önskemål. Därefter väljer du själv när och hur du vill gå vidare för att ta itu med ditt ärende. Välkommen att kontakta din jurist i Oskarshamn redan idag!

Vi hjälper dig med juridik i Oskarshamn

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.