Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Östersund

Kontakta oss

Lavendla lämnar juridisk rådgivning för dig som bor i Östersund 

Lavendlas jurister i Östersund finns tillgängliga för dig som behöver juridisk hjälp. Om du har några tankar som involverar juridik finns vi här för att bemöta dessa och lämna rådgivning. Tillsammans bollar vi ditt ärende och når en lösning som du känner dig nöjd och bekväm med. Våra jurister i Östersund bistår dig med allt från att upprätta framtidsfullmakt till att genomföra arvskifte. Vi erbjuder en bred kunskap i olika områden och upplyser dig om juridiken i din situation.

Under kontakten med oss kommer du att tilldelas en egen kontaktperson. Din kontaktperson vägleder dig och reder ut de frågor eller den problematik som uppstått. Du kommer i kontakt med Lavendla i Östersund genom att ringa eller genom att boka ett möte på vårt kontor. Varmt välkommen till oss.

Bouppteckning, arvskifte och testamente i Östersund – Vi hjälper dig

När ett dödsfall inträffar uppstår en del juridiska och praktiska frågor. I sådana situationer, när man förlorar någon man håller kär, saknas ofta energi till att syssla med juridiska uppgifter. Därför bistår våra jurister i Östersund dig med bouppteckning, arvskifte, bodelning och annat som uppkommer i samband med ett dödsfall. På så sätt behöver det inte kännas alltför överväldigande. En jurist underlättar dessutom i många fall för dig som närstående till den avlidne.

Lavendla i Östersund erbjuder utöver juridik kring ett dödsfall även tjänster inom andra områden. Ta därför kontakt med oss på Lavendla i Östersund redan idag. Tillsammans går vi igenom din unika situation och ser till att det juridiska reds ut.

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Östersund hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Östersund

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.