Lavendla Juridik

Din Jurist i Salem

  1. Snabb hjälp med bouppteckning, arvskifte, testamente etc.
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis

Kontakta oss
Terese Landin Jurist, Salem
Certifierad rådgivare 2018 2019
Certifierad rådgivare

Jag har varit jurist sedan 1993 och är även auktoriserad boutredare. Utöver det har jag suttit i ting och arbetat som jurist både statligt, kommunalt och privat. Det bästa med mitt jobb är att få hjälpa människor med juridik i deras vardag. På min fritid går jag på yoga, försöker motionera lite och umgås med familj och vänner. Det var lite kort om mig!

Läs mer Läs mindre

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dog med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.

Lavendla Jurister Salem

Välkommen till oss på Lavendla Juridik. Din personliga jurist som hjälper dig med allt inom familjejuridiken.

Våra erfarna familjejurister får ofta uppdrag som rör bouppteckning, arvskifte, testamente, bodelning, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och andra typer av familjerättsliga dokument. För många typer av ärenden finns det mallar att utgå ifrån, men dessa mallar tar förstås inte just din situation i anspråk. Normalt behöver man göra flertalet justeringar för att mallen ska bli juridiskt heltäckande, och för att vissa situationer som uppstår ska hanteras på rätt sätt.

Ring oss gärna eller lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Kontakta oss

Bli uppringd & få offert – första samtalet är alltid kostnadsfritt:


Terese Landin Jurist, Salem
Certifierad rådgivare 2018 2019
Certifierad rådgivare