Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Södermalm

Kontakta oss

Er familjejurist på Södermalm i Stockholm

Stockholm kryllar av juristbyråer med olika inriktningar. Om du på Södermalm önskar hjälp med familjejuridik är Lavendla ett bra alternativ att vända dig till. Vi finns där för dig när juridiken känns snårig samtidigt som du kanske har mycket att stå i. Våra kunniga jurister på Lavendla på Södermalm hjälper dig med alla frågor som kan tänkas uppstå. Vi erbjuder familjerättslig rådgivning och allmänt juridiskt stöd. I grunden är Lavendla en begravningsbyrå, men sedan en tid tillbaka har verksamheten utvidgats till även familjejuridik.

Exempel på tjänster som vi erbjuder är hjälp med upprättande av avtal såsom samboavtal, skuldebrev, gåvobrev, äktenskapsförord och testamente. Om tvist skulle uppstå finns vi även där och kan hjälpa till med avtalstolkning och medling. Till oss kan du även vända dig om du har funderingar kring bouppteckning, skilsmässa, dödsfall, gravrätter, arvskifte, testamente och reglerna kring barnens laglotter. Oavsett din fråga kan vi hjälpa dig med svar. Vårt mål är att göra det svåra lite mer begripligt, det jobbiga lite enklare.

Få hjälp med familjejuridik såsom samboavtal, gåvobrev, bouppteckning, testamente och arvskifte.

Vi tror på personliga möten för att klienten ska känna trygghet, därför har vi en stark lokal prägel och är verksamma på ett flertal olika orter runt om i landet. Allt för att ge dig som klient en snabb, enkel och tydlig vägledning i dina juridiska spörsmål. Vid kontoret på Södermalm arbetar flera  kompetenta jurister med mångårig erfarenhet inom sina verksamhetsområden. Det serviceinriktade arbetet är uppskattat, varför vi fått höga betyg i kundnöjdhet hos omdömessajter som Trustpilot. Tillgänglighet med jourtelefon dygnet runt är självklart för oss.

Boka in ett personligt möte eller ring oss redan idag. Vi ser gärna att kontakten inleds med konsultation per telefon med en av våra jurister. Detta är helt kostnadsfritt. Under konsultationen går vi tillsammans med dig igenom ditt ärende för att se hur vi går vidare. Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Södermalm hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Södermalm

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.