rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Södertälje

Kontakta oss

Anlita en familjejurist i Södertälje som är med dig hela vägen

Att värna om familjen innebär både förpliktelser och motkrav. Det innebär också att man tryggar sig själv från tråkigheter som kan uppkomma, bara för att man inte insett vikten av att skriva testamente, upprättat en framtidsfullmakt eller tagit sig tid att begrunda ett äktenskapsförord om giftermålet trots allt skulle sluta i skilsmässa en vacker dag. Juristerna på Lavendla i Södertälje är uppmärksamma på varje detalj inom familjerätt och ser ditt ärende som prioriterat, hur enkelt eller komplicerat det än må vara. Våra verksamhetsområden sträcker sig inom arvskifte, testamentshandlingar, samboavtal och äktenskapsförord, skilsmässor, bodelning, gåvobrev och dödsboanmälan samt många fler ämnesområden inom familjejuridik. Känner du dig maktlös eller har alltför mycket huvudbry i ditt liv på grund av en händelse som fordrar juridisk hjälp? Tveka inte att höra av dig till vår juridikavdelning i Södertälje.

Din personliga jurist hjälper dig med bouppteckning, arvskifte etc.

Vi har alltid förordat trygghet och empati när vi har arbetat med våra fall. Det tänker vi fortsätta med – du har alltid en egen kontaktperson när du behöver råd och insikt i ditt mål. Den hjälpen vi bistår med innefattar även en snabb service från A till Ö, där du slipper våndas över obesvarade frågor eller ovisshet som kan tära på dig. Vårt mål är att både fungera som stöttning och som kunnig representant – något som är särskilt viktig inom familjerätt då den ofta inbegriper besvikelse, farhågor i olika bemärkelser eller hantering av familjerelationer som ibland kan vara lite problematiska. Våra familjejurister i Södertälje är samtliga utbildade i familjerätt och innehar stor kunskap, och det är just därför som vi har inlett ett gediget samarbete med dem. Detta har också bidraget till en mycket hög kundnöjdhet. Kontakta oss per telefon och boka in ett möte som ligger till grund för vårt fortsatta samarbete.

Vi hjälper dig med juridik i Södertälje

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.