rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Stenungsund

Kontakta oss

Söker du familjejurist i Stenungsund? Lavendlas erfarna jurister hjälper till med allt kring familjejuridik

Är du i behov av att skriva testamente, gåvobrev eller samboavtal finns det en erfaren jurist i Stenungsund som står redo att hjälpa till. Lavendlas jurister har dessutom lång erfarenhet av bouppteckningar, arvskiften och andra viktiga frågor som rör familjerätt. Hos oss har du alltid möjlighet att träffa en erfaren jurist som kan erbjuda såväl professionell som kostnadseffektiv och snabb hjälp.

Juridisk expertis inom flera områden

  • Bouppteckning – En handling som visar den avlidnes tillgångar och skulder som i sin tur måste redovisas korrekt. Det hjälper vi gärna till med.
  • Samboavtal – Din personliga jurist i Stenungsund guidar dig gärna rätt genom sambolagens bodelningsregler när du ska upprätta ett samboavtal.
  • Arvskifte – Har du frågor och funderingar kring hur dödsboets kvarvarande ägodelar bör delas upp mellan dödsbodelägarna hjälper vi gärna till så att allt blir rätt.
  • Testamente – Att upprätta ett testamente ger ofta upphov till många tankar och känslor, i den processen kan din personliga jurist i Stenungsund vara till stor hjälp.

Hos Lavendla Juridik får du snabbt hjälp med det du behöver. Vi har erfarna jurister runt om i hela Sverige, och för dig som bor på Västkusten finns det alltså möjlighet att träffa en jurist i Stenungsund. Det finns många fördelar med att arbeta med lokala och personliga kontaktpersoner. Inte minst när det gäller känslan av trygghet. Familjejuridik handlar inte sällan om känsliga och svåra saker, och därför är det väldigt viktigt för oss att utgå ifrån dina önskemål och behov. Av erfarenhet vet vi att lyhördhet är det våra kunder uppskattar mest, det ser vi inte minst av alla fina omdömen vi får av våra kunder.

Varmt välkommen att kontakta din personliga jurist i Stenungsund.

Vi hjälper dig med juridik i Stenungsund

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.