rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Sundsvall

Kontakta oss

Är du i Sundsvall och söker juridisk vägledning?

Hos Lavendla i Sundsvall ser vi alltid till att du som kund blir nöjd. Genom att du får en egen kontaktperson samt personlig jurist som finns till hands för att svara på dina frågor, hoppas vi att du som kund alltid upplever att du är vår främsta prioritet. Tillsammans med snabb service och omtanke från Lavendlas medarbetare ordnar vi en god lösning gemensamt. Lavendla i Sundsvall har ett brett verksamhetsområde, vilket innebär att oavsett vad du behöver hjälp med, finns vi där för dig. Behöver du exempelvis skriva gåvobrev eller framtidsfullmakt hjälper vi dig att utforma handlingen för att på bästa sätt passa dina krav och behov. Hur du vill komma i kontakt med oss är frivilligt och kan ske via mail, telefon eller rent fysiskt. Vi ser fram emot att höra från dig.

Upprätta bouppteckning med hjälp av Lavendlas jurister i Sundsvall

Har du förlorat någon som står dig nära? Då kanske du ska upprätta bouppteckning, vilket är något som Lavendlas jurister i Sundsvall kan göra för din räkning. På så sätt slipper du oroa dig för diverse regler och du ser även till att bouppteckningen blir utformad korrekt. Om du har funderingar kring annat som rör dödsfallet hjälper Lavendla till, vare sig det handlar om bodelning, testamente eller arvskifte. Lavendlas jurister i Sundsvall har bred erfarenhet och kunskap, varför din unika situation sköts om på ett smidigt och korrekt sätt med trygg hjälp från våra duktiga jurister.

Det är inte endast dödsfall som leder till att juridiska frågor uppstår. Även andra funderingar inom familjerättsområdet kan självklart uppstå, exempelvis frågor kring förskott på arv, skilsmässa, samboseparation, laglott och så vidare. Lavendlas jurister i Sundsvall hjälper dig oavsett ärende. Tveka därför inte med att höra av dig till Lavendla.

Vi hjälper dig med juridik i Sundsvall

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.