Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Täby

Kontakta oss

  • Grindtorpsvägen 45, Täby (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Täby

Söker du jurist i Täby? Hos oss på Lavendla får du familjejuridisk hjälp av erfarna jurister

Lavendlas jurister har expertkunskaper inom familjejuridik och hjälper dig med dina frågor. När du står inför en skilsmässa, bouppteckning, arvsskifte eller när du har andra familjerättsliga frågor guidar vi dig tryggt genom lagar och regler och hittar den bästa lösningen för just dig och ditt ärende. Under livets gång kan vi alla hamna i en familjesituation där man behöver ta in en familjejurist som medlar och hjälper till att upprätta rättsliga handlingar som samboavtal, äktenskapsförord, och testamenten. Vi värdesätter en god kommunikation med våra kunder och förstår att det är viktigt att ditt ärende sköts snabbt och smidigt. Därför ger vi alltid snabb service och en personlig kontakt när du anlitar oss på Lavendla. Din jurist följer dig hela vägen från början tills ditt ärende är helt avslutat. Du har därmed möjlighet att när som helst under processen bolla dina frågor och funderingar med en och samma person och slipper besväret med att upprepa samma sak för flera olika personer.

Personlig rådgivning kring bouppteckning, arvskifte, testamente etc.

Att ha kontakt med en och samma person under hela processen uppskattas av våra kunder och känns för många som mycket tryggt och smidigt. Våra kunder upplever att de blir bemötta med respekt och får en positiv upplevelse i kontakten med oss. Våra kunder talar gott om oss på Lavendla, och majoriteten av dem ger oss högsta betyg på Trustpilot. Läs gärna mer på Trustpilot vad våra tidigare kunder säger om oss! Välkommen att kontakta oss på Lavendla för en gratis konsultation över telefon, eller boka in ett möte med en av våra kompetenta och jurister redan idag. Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik som till exempel bouppteckning, äktenskapsförord, testamente eller bodelning. Välkommen!

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Täby

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Täby?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Täby

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.