Din Jurist i Täby

  1. Snabb hjälp med såväl familjejuridik som företagsjuridik
  2. Få en personlig jurist som hjälper dig hela vägen
  3. Bli uppringd och få offert - Första samtalet är alltid gratis
0770-339070 Näsbydalsvägen 17, Täby(OBS! Tidsbokning, ej drop-in)

Vi hjälper dig med juridik i Täby med omnejd

Lavendla Jurister Täby

Söker du jurist i Täby? Hos oss på Lavendla får du familjejuridisk hjälp av erfarna jurister

Lavendlas jurister har expertkunskaper inom familjejuridik och hjälper dig med dina frågor. När du står inför en skilsmässa, bouppteckning, arvsskifte eller när du har andra familjerättsliga frågor guidar vi dig tryggt genom lagar och regler och hittar den bästa lösningen för just dig och ditt ärende. Under livets gång kan vi alla hamna i en familjesituation där man behöver ta in en familjejurist som medlar och hjälper till att upprätta rättsliga handlingar som samboavtal, äktenskapsförord, och testamenten. Vi värdesätter en god kommunikation med våra kunder och förstår att det är viktigt att ditt ärende sköts snabbt och smidigt. Därför ger vi alltid snabb service och en personlig kontakt när du anlitar oss på Lavendla. Din jurist följer dig hela vägen från början tills ditt ärende är helt avslutat. Du har därmed möjlighet att när som helst under processen bolla dina frågor och funderingar med en och samma person och slipper besväret med att upprepa samma sak för flera olika personer.

Personlig rådgivning kring bouppteckning, arvskifte, testamente etc.

Att ha kontakt med en och samma person under hela processen uppskattas av våra kunder och känns för många som mycket tryggt och smidigt. Våra kunder upplever att de blir bemötta med respekt och får en positiv upplevelse i kontakten med oss. Våra kunder talar gott om oss på Lavendla, och majoriteten av dem ger oss högsta betyg på Trustpilot. Läs gärna mer på Trustpilot vad våra tidigare kunder säger om oss! Välkommen att kontakta oss på Lavendla för en gratis konsultation över telefon, eller boka in ett möte med en av våra kompetenta och jurister redan idag. Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik som till exempel bouppteckning, äktenskapsförord, testamente eller bodelning. Välkommen!

Personlig rådgivning av våra jurister

  • Hos Lavendla Juridik får du alltid en personlig jurist som hjälper dig med alla frågor som dyker upp.
  • Första samtalet med oss kostar inget. Vi försöker skapa en uppfattning om ditt ärende och hur/om vi kan hjälpa dig vidare.
  • Få snabbt svar på de vanligaste frågorna nedan.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.