lavendlabegravningsbyrajuristumea

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Umeå

Kontakta oss

Låt Lavendlas jurister i Umeå bistå dig

Lagstiftningen inom familjerätt kan vara knivig att ta till sig om man är ovetandes om vad som gäller. När du gifter dig, skiljer dig, drabbas av ett dödsfall i familjen eller ska upprätta ett testamente, gäller det att inte förbise viktiga detaljer som kan skapa problem i ett senare skede. Familjejuridiken innebär ofta olika handlingar som vittnar om vilka tillgångar som tillhör vem, vad han eller hon får disponera i egendom samt hur bodelningen och dylikt kan lösas vid en skilsmässa. Trots att familjerätt inte alltid medför tvister, kan det alltid vara bra att ha koll på vad som gäller i en viss situation, såsom ett giftermål. Kanske behöver du ett äktenskapsförord, eller vill skriva ett testamente till en viss person. Juristerna på Lavendla i Umeå är både kunniga och erfarna och hjälper dig gärna. Vi hanterar situationer inom testamentering, arvsrätt, bodelning, gåvobrev och samboavtal m.m.

Din familjejurist i Umeå erbjuder hjälp med bouppteckning

Om du söker en familjejurist står Lavendla till tjänst, oavsett ärende och tvist. Om du exempelvis behöver hjälp att upprätta bouppteckning eller att genomföra arvskifte finns Lavendlas jurister i Umeå tillgängliga. Vi kan såväl övergripande regler som de små detaljerna inom lagstiftningen och tillhandahåller hjälp, både i form av personlig rådgivning där du tilldelas din egen kontaktperson, och som företrädare i rätten om du blir tvungen att gå till domstol.

Kontakta oss idag genom att ringa och boka ett möte eller maila oss så stämmer vi av en tid tillsammans då vi går igenom ditt fall. Tack vare våra rimliga priser och vår snabba service, har vi lyckats hålla vår kundnöjdhet på hög nivå då vi alltid garanterar att göra vårt allra bästa för just ditt mål.

Få koll på vad som gäller inom familjejuridiken via Lavendlas jurister i Umeå med omnejd. Vi hjälper dig med frågor gällande bouppteckning, skilsmässor, arvskifte och dylikt.

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Umeå hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Umeå

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.