Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Vänersborg

Kontakta oss

Vi hjälper dig med juridik i Vänersborg

Våra jurister i Vänersborg hjälper dig med frågor inom familjerätt

Lavendlas jurister i Vänersborg bistår med juridisk expertis inom alla familjerättsliga områden, såsom bouppteckning, arvskifte, samboavtal, testamente, skuldebrev m.m. Ska du ingå äktenskap eller köpa en bostad tillsammans med din partner och vill upprätta ett äktenskapsförord eller ett samboavtal? Vi hjälper dig med allt du behöver veta för att allt ska gå rätt till. Att ta hjälp av en jurist när du ska bli sambo eller gifta dig kan göra en mycket stor skillnad om ni i framtiden bestämmer er för att gå skilda vägar. Du är välkommen att ringa oss för ett kostnadsfritt samtal och ställa dina frågor till en av våra experter inom familjerätt, eller boka in ett möte med oss direkt. Som klient hos Lavendla kan du känna dig trygg genom hela processen. Du får alltid snabb service och en personlig kontaktperson som följer dig hela vägen. Vi granskar ditt ärende och guidar dig genom din situation på ett professionellt och smidigt sätt.

Kundnöjdhet är vårt ledord

Vi är mycket uppskattade hos våra kunder och har en hög kundnöjdhet. Majoriteten av våra tidigare kunder ger oss högsta betyg på Trustpilot. Familjejuridiska frågor kan vara mycket känslomässigt laddade, till exempel vid en skilsmässa, vårdnadstvist eller en arvstvist. Därför blir det ibland nödvändigt att ta in en jurist som kan medla och klargöra vad ni har för rättigheter och vilka era skyldigheter är. Våra jurister i Vänersborg ser alltid till våra klienters bästa, och med mångårig erfarenhet inom familjerätt arbetar vi alltid för att hitta den absolut bästa lösningen för just dig och din situation. Läs gärna mer på vår webbplats om de olika tjänster vi erbjuder, och ta del av information om vad som gäller om du till exempel vill upprätta ett äktenskapsförord eller samboavtal. Här hittar du även kontaktuppgifter direkt till våra jurister i Vänersborg.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Lavendla i Vänersborg med dina frågor inom familjerätt.

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Vänersborg

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Vänersborg?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Vänersborg

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.