Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Varberg

Kontakta oss

Lavendla Juridik – din jurist i Varberg hjälper dig

En familjejurist vara av stor vikt när en nära anhörig har avlidit och ett arv är att vänta. Lavendlas familjejurister i Varberg som är specialister på rådgivning inom sina ämnesområden, är sammantaget experter inom frågor som rör testamenten, bodelningar och dödsbon samt arvsrätt, förskott, gåvobrev och frågeställningar som innefattar äktenskap och samboförhållanden med mera. När en familjejurist är den bästa utvägen, kan Lavendla stoltsera med både en positiv och hög kundnöjdhet, snabba serviceegenskaper och en personlig kommunikation som gynnar kunden i allra högsta grad.

Få personlig kontakt som kan hjälpa dig med bl.a. bouppteckning eller arvskifte

Som kund får du alltid en personlig kontaktperson att höra av dig till och som kommer att se till att du ständigt håller dig uppdaterad om läget. Personen kommer att träffa dig på ett inbokat möte som du avstämmer genom att ringa till oss eller maila. Vi ringer sedan tillbaka till dig så snart vi kan. På mötet kommer vi grundligt att gå igenom din situation och begära all den information som krävs för att fortskrida med ditt ärende. Vi kommer även att informera dig om dina skyldigheter och rättigheter och försäkra oss om att du är införstådd med regler och lagar. Ett möte med Lavendlas familjejurister i Varberg kan i bästa fall göra dig trygg för en lång tid framöver – kanske hela livet!

Lavendlas mångåriga erfarenhet av arvsrätt, dödsfall och begravning har vidare lett oss in på familjejuridiken. Ta hjälp av oss när du behöver guidning.

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Våra tjänster

Våra kunniga jurister i Varberg hjälper dig som behöver juridisk rådgivning. Vi har omfattande kompetens inom såväl familjerätt och affärsjuridik.

Vi hjälper dig med juridik i Varberg

Varför Lavendla?

Hos Lavendla får du en personlig jurist som hjälper dig utifrån dina behov och förutsättningar. Vi har experter inom såväl familjerätt och affärsjuridik och erbjuder service på dina villkor, vare sig du vill ha hjälp över telefon, digitalt eller genom ett personligt möte.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.