rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Värnamo

Kontakta oss

Letar du familjejurist i Värnamo? Då har du hittat rätt

Lavendla är din expert inom familjerätt i Värnamo. Behöver du hjälp med till exempel äktenskapsförord, skilsmässa, bouppteckning, arvskifte eller andra familjerättsliga frågor så har du kommit helt rätt. Våra jurister i Värnamo har mångårig erfarenhet inom familjerätt och informerar dig om vad lagen säger, berättar om dina skyldigheter och rättigheter och hjälper dig att ta fram juridiska handlingar som till exempel testamente och samboavtal. Alla situationer är unika och vi tar alltid våra klienters behov och önskemål på största allvar. Som klient hos oss på Lavendla kan du känna dig trygg i att vi gör allt för att hitta den bästa lösningen för just dig och din specifika situation.

Hos Lavendla får du en personlig kontaktperson

Ring oss för en kostnadsfri rådgivning redan idag. Du får kontakt med en av våra experter inom familjejuridik som hjälper dig med dina frågar och funderingar. Vi berättar hur vi kan hjälpa dig med din aktuella situation och du är välkommen att boka in ett personligt möte om du vill gå vidare med ditt ärende. När du anlitar Lavendla får du alltid en personlig kontaktperson, och din jurist finns tillgänglig som stöd för dig under hela processen.

Snabb service och hög kundnöjdhet

Som klient hos Lavendla får du alltid professionell och snabb service, vilket har bidragit till att vi är mycket uppskattade av våra kunder. Vi har en hög kundnöjdhet och många av våra tidigare kunder ger oss fina betyg och recensioner på Trustpilot. Gå gärna in och se vad våra nöjda kunder skriver om oss. På vår webbsida delar vi med oss av vår mångåriga kompetens och erfarenhet inom familjerätt. Här kan du läsa om vad som gäller vid till exempel en arvstvist, bodelning eller juridik vid en skilsmässa. Här hittar du även information om de olika tjänster vi erbjuder inom familjerätt och kontaktuppgifter direkt till våra jurister. Varmt välkommen att ringa oss på Lavendla i Värnamo.

Vi hjälper dig med juridik i Värnamo

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.