Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Västervik

Kontakta oss

  • Storgatan 10, Västervik (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Västervik

Behöver du hjälp inom familjejuridik? Lavendlas jurister i Västervik kan hjälpa dig!

Oavsett om du behöver hjälp med att skriva ett testamente, med en bouppteckning eller om du har frågor kring ett samboavtal, någon typ av arv kan vi på Lavendla Juridik i Västervik hjälpa dig. Du kan få råd och tips både om juridik i vardagen och om juridik vid dödsfall av våra kunniga jurister. Hos oss får du alltid snabb och personlig service och hjälp. Det är alltid en och samma jurist som är din kontaktperson för att du ska kunna känna dig helt trygg i din kontakt med oss. Det gör också att du slipper berätta om ditt ärende flera gånger, och du kan alltid vara säker på att just din kontaktperson blir bra insatt i ditt ärende och att denne kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vår vision är att kunna ge dig helt kostnadsfri hjälp, och det ska dessutom gå snabbt.  För att allt ska vara så enkelt som möjligt för dig går det också utmärkt att få hjälp av oss via telefon. Om du hellre vill det går det förstås också bra att boka ett personligt möte med oss på plats i Västervik för att se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Få hjälp med bouppteckning, arvskifte, testamente eller samboavtal

Vi vill alltid att du som kund ska vara så nöjd som möjligt och det är alltid dig och dina frågor vi fokuserar på i möte. Vi vill aldrig att någon ska gå ifrån oss med en känsla av att man inte borde ha gått hit. Inga frågor är för små eller för stora för våra jurister med flerårig erfarenhet av olika områden inom familjejuridik. Varmt välkommen att kontakta din lokala Lavendla jurist i Västervik redan i dag för att få svar på alla dina frågor. Hos Lavendla juridik i Västervik kan du få hjälp med flera frågor som rör familjejuridik. Arv och testamenten är bara några av sakerna vi hjälper till med.

 

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:
Bodelning
Enskild egendom
Arvskifte
Bouppteckning
Dödsboanmälan
Samboavtal vid dödsfall
Skiftesman
Gåvobrev

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Västervik

Kostnaden för en jurist varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Västervik?

Ja, Lavendla tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla begravningsbyrå i Västervik

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.