rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Västervik

Kontakta oss

Behöver du hjälp inom familjejuridik? Lavendlas jurister i Västervik kan hjälpa dig!

Oavsett om du behöver hjälp med att skriva ett testamente, med en bouppteckning eller om du har frågor kring ett samboavtal, någon typ av arv kan vi på Lavendla Juridik i Västervik hjälpa dig. Du kan få råd och tips både om juridik i vardagen och om juridik vid dödsfall av våra kunniga jurister. Hos oss får du alltid snabb och personlig service och hjälp. Det är alltid en och samma jurist som är din kontaktperson för att du ska kunna känna dig helt trygg i din kontakt med oss. Det gör också att du slipper berätta om ditt ärende flera gånger, och du kan alltid vara säker på att just din kontaktperson blir bra insatt i ditt ärende och att denne kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vår vision är att kunna ge dig helt kostnadsfri hjälp, och det ska dessutom gå snabbt.  För att allt ska vara så enkelt som möjligt för dig går det också utmärkt att få hjälp av oss via telefon. Om du hellre vill det går det förstås också bra att boka ett personligt möte med oss på plats i Västervik för att se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Få hjälp med bouppteckning, arvskifte, testamente eller samboavtal

Vi vill alltid att du som kund ska vara så nöjd som möjligt och det är alltid dig och dina frågor vi fokuserar på i möte. Vi vill aldrig att någon ska gå ifrån oss med en känsla av att man inte borde ha gått hit. Inga frågor är för små eller för stora för våra jurister med flerårig erfarenhet av olika områden inom familjejuridik. Varmt välkommen att kontakta din lokala Lavendla jurist i Västervik redan i dag för att få svar på alla dina frågor. Hos Lavendla juridik i Västervik kan du få hjälp med flera frågor som rör familjejuridik. Arv och testamenten är bara några av sakerna vi hjälper till med.

 

Vi hjälper dig med juridik i Västervik

Kontakta oss

Ring oss på 0770-339070 eller fyll i formuläret, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare. Om du önskar kan du välja din rådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.