Vi gör det svåra lättare

Din Jurist i Trollhättan

Kontakta oss

  • Storgatan 48, Trollhättan (tidsbokning - ej drop in)

Vi hjälper dig med juridik i Trollhättan

Lavendla – när du söker en jurist i Trollhättan

Har du en familjerättslig fråga? – Er jurist i Trollhättan lyssnar till dina behov

Allteftersom livet går vidare, är det ofrånkomligt att du inte ställs inför funderingar som kan komma att bli avgörande för framtiden. Det kan till exempel röra sig om äktenskap, skilsmässa, bli sambo för första gången eller handla om helt andra saker såsom en avliden anhörig med dödsboanmälan, begravning, arvstvister, testamenten och bouppteckning med mera. Ja, livets vägar är outgrundliga och mycket kan stå på spel. Familjejuridiken är ett brett spektrum av områden som kan vara lite knepiga för en lekman.

Vi på Lavendla har dock ett flertal familjejurister, både i Trollhättan och i resten av Sverige som är mycket insatta i familjerättens komplikationer. Av dem kan du få svar på viktiga frågor, bli företrädd i rättssalen eller bara ha som bollplank genom hela din aktuella livshändelse. Lavendlas jurister i Trollhättan låter alltid ditt mål få företräde.

Lavendlas jurister behandlar omsorgsfullt ditt ärende – Få hjälp med bl.a. bouppteckning och arvskifte

För att komma i kontakt med oss och anförtro oss ditt ärende, kan du lyfta telefonluren och ringa vår rådgivning, alternativt boka ett möte där vi träffas inom kort och går igenom ditt mål steg för steg. Vidare kommer en personlig kontaktperson vara tillgänglig under hela vägen som du kan diskutera med och få vägledning av, vilket är mycket behändigt och tryggt. Varje klient bemöts med snabb service och djup lyhördhet, vilket också banat väg för vår höga kundnöjdhet som vi gläds åt. Din jurist i Trollhättan kommer att försöka se till ditt bästa, men hen kommer även att vrida och vända på möjligheten att eventuellt komma till ett enande eller en förlikning om ditt ärende tvingar fram eller berörs av en tvist. I den mån du behöver hjälp med en handling, kommer vi självfallet se till att inget förbises. Välkommen till juristerna på Lavendla. Med en jurist i Trollhättan kan du på ett betryggat sätt få hjälp med handlingar, ge dig in i en tvist eller få värdefull rådgivning inom familjerätten.

Kontakta oss

Ring oss på eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats.

Vad kan Lavendlas jurister hjälpa mig med?

Lavendlas jurister i Trollhättan har hand om såväl familjejuridik som affärsjuridik. Några av våra vanligast förekommande uppdrag är:

Bodelning
Arvskifte
Bouppteckning
Samboavtal
Gåvobrev
Vårdnadstvist
Testamente
Framtidsfullmakt
Äktenskapsförord

Vi kan hjälpa till med såväl digitala avtal som personliga möten med jurister i Trollhättan.

Hur får jag rådgivning av Lavendlas jurister?

Ni kan boka möte med Lavendlas jurister i våra lokaler, alternativt sköter ni mötet över distans via telefon eller digitalt. Om ni är flera som skall delta från olika orter kan videolänk underlätta.

Du väljer själv vilken av Lavendlas jurister du vill få hjälp av, se dina lokala jurister här.

Vad kostar en jurist i Trollhättan?

Kostnaden för en jurist i Trollhättan varierar beroende på vilken typ av uppdrag det är och omfattningen av det. En del juridiska avtal och dokument kan ni upprätta själva via våra digitala avtal.

Se Lavendlas prislista här för juridiska tjänster.

Hur fungerar Lavendlas digitala avtal?

Med Lavendlas digitala avtal skriver du snabbt och enkelt juridiskt korrekta avtal.

Skulle du i slutändan ändå känna att du behöver hjälp av en jurist dras kostnaden för det digitala avtalet av från kostnaden för juristen.

Läs mer här om våra digitala avtal.

Har Lavendla hand om begravningar i Trollhättan?

Ja, Lavendla Begravningsbyrå i Trollhättan tar hand om hela processen, från begravningen till minnesstunden och det juridiska aspekterna av ett dödsfall.

Läs mer här om Lavendla Begravningsbyrå.

Varför ska jag vända mig till Lavendla?

Vi är oerhört stolta över hur nöjda våra kunder är med att ha valt oss, läs här vad de säger om oss.

En stor fördel med att välja Lavendla Juridik – förutom våra kunniga och engagerade jurister – är att vi möter dig där du behöver det, i ett möte, via telefon eller online. Vi möter dig också utifrån din specifika situation.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Livet förändras i rask takt och då kan det vara skönt att ha en personlig jurist som
hjälper dig, i både lättare och mer komplexa juridiska frågor. Hos oss på Lavendla
Juridik finns inga dumma frågor, vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

Familjerätt

Förutsättningar i en relation kan förändras snabbt. Det kan vara att man vill flytta ihop och bli sambo och behöver ett samboavtal. Man kanske behöver ett äktenskapsförord om man ska gifta sig. Eller vid en skilsmässa, behöver upprätta ett bodelningsavtal som reglerar vem som får vad.

Dödsfall och arv

Vid ett dödsfall är det mycket att tänka på, och kan vara svårt att tänka klart. Då kan det vara extra skönt att låta en professionell jurist hjälpa till att upprätta korrekta bouppteckning- och arvskifteshandlingar. Inte minst också för att undvika eventuella tvister längre fram i tiden. I samband med dödsfall går vi också igenom eventuella testamenten som finns, och ser över behovet för framtida familjejuridiska avtal.

Planera för framtiden

När man blir äldre är det vanligt att demens och liknande sjukdomar skapar svårigheter att få vardagen att rulla på. Något som kan tyckas vara enkelt blir helt plötsligt väldigt svårt att göra. Då kan det vara skönt att ha en framtidsfullmakt på plats, som reglerar vem som har rätt att företräda den som insjuknar.