Begravningsbyrå Åkersberga
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Personliga, vackra och minnesvärda avsked. Lättillgängligt, prisvärt och tryggt – det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga! Vi grundades med visionen att göra det enklare för anhöriga i stunder av djup sorg och förtvivlan. Hos oss planerar och beställer ni begravningen på era villkor, när och var ni vill. På Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga strävar vi efter att göra planeringsprocessen så enkel och bekväm som möjligt. Hos oss kan du planera och arrangera i lugn och ro utan att nödvändigtvis behöva uttrycka din sorg inför en helt främmande människa. Planera och boka begravningen direkt på vår hemsida eller ring våra erfarna begravningsrådgivare för kostnadsfri vägledning och stöd. För den som önskar finns alltid möjligheten till ett enskilt möte med någon av våra rådgivare, antingen genom hembesök eller genom ett besök på vårt kontor i centrala Stockholm. Hör av dig så bokar vi in ett möte!

Behöver ni hjälp att anordna begravning i Åkersberga eller kanske i någon annan del av Stockholm? Vi på Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga hjälper er.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga!

 

 

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Åkersberga

En kyrklig begravning i någon av kyrkorna i Åkersberga är ett traditionellt och minnesvärt sätt att hedra en avliden. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga hjälper er att ordna allt kring en kyrklig begravning. Ni blir tilldelade en präst som ni går igenom ceremonin tillsammans med, och en organist som spelar orgel i kyrkan. Ceremonin utformas sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning och hålls i exempelvis Österåkers kyrka, på bilden. Österåkers kyrka uppfördes redan under 1100-talet och rymmer upp till 250 sittande gäster. Andra kyrkor i Österåkers kommun är Ljusterö kyrka, Roslags-Kulla kyrka, Åkersberga kyrka och Östra Ryds kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Åkersberga

Borgerlig begravning blir allt mer populärt och har mindre, eller inga religiösa inslag alls, till skillnad från den kyrkliga ceremonin. Anhöriga har också möjlighet att i större utsträckning utforma ceremonin så som den avlidne önskade det. Kanske vill man att ett band spelar musik eller en stor kör sjunger några låtar. Vid en borgerlig begravning finns möjlighet att skräddarsy ceremonin i större utrustning. Ceremonin vid en borgerlig begravning äger normalt rum i ett kapell. I Österåkers kommun är Vidåkerskapellet en lokal som ofta används vid borgerlig begravning. I Vidåkerskapellet ryms det ca 80 personer och kapellet ligger i anslutning till Västra Vingåkers kyrka. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga hjälper er med allt kring en borgerlig begravning.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Åkersberga.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Åkersberga

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Österåkers kyrkogård är en av de större gravplatserna i Österåkers kommun. Andra gravplatser är Ljusterö kyrkogård, Roslags Kulla kyrkogård och Östra Ryds kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE