0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Begravning / Typer av begravningar

Kristen, borgerlig, muslimsk eller någon annan begravningsform? Du kan säga farväl på olika typer av begravningar – här kan du läsa om flera av dem.


Att du ska få den begravning du önskar, det är vi de första att skriva under på. Därför kommer våra begravningsrådgivare göra allt de kan för att hjälpa dig få det avsked du behöver.

På Lavendla har vi stor erfarenhet av att planera olika typer av begravningar, så du kan känna dig trygg med att vi förmår stötta upp oavsett om det gäller en kristen, borgerlig begravning eller muslimsk begravning.

Här nedanför listar vi våra guider till de olika begravningsformerna. Om du har ytterligare frågor är du alltid lika varmt välkommen att ringa oss på 0771 - 22 21 21.

Hittade Lavendla på nätet, tyckte att deras upplägg tilltalade mig. Att kunna sitta i hemmiljö med tända ljus och Lavendla kommer hem blev mycket mer personligt och kontakten längs hela vägen fram till begravningen var fantastisk.

Charlotte

Möt våra rådgivare

Att ordna begravning är ett förtroendeuppdrag. Ring oss på 08 – 22 11 01, välj rådgivare nedan eller visa alla begravningsrådgivare.