Värme, omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Örebro gör det möjligt för anhöriga att i lugn och ro planera och boka begravningen hemifrån på vår hemsida. Om ni har några frågor kan ni alltid ringa våra begravningsrådgivare på 019-765 20 07, så får ni hjälp. Lavendla Begravningsbyrå Örebro har verksamhet i hela Örebro län, allt från Kopparberg i Norr till Askersund i söder. När ni har lagt en beställning hos oss,  ringer vi alltid upp för att säkerställa att allt är korrekt. När det sedan är dags för en eventuell begravningsceremoni, kommer någon av våra lokala representanter i Örebro att kontakta er. För oss är det viktigt att ni känner lokal trygghet.

Ring oss:  019-765 20 07  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Drottninggatan 18 B (Boka tid innan besök)

 

Vi finns här för er.

019-765 20 07

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Drottninggatan 18 b Örebro.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Örebro

Att ordna en kyrklig begravning i Örebro är ett traditionellt sätt att ta farväl. Den kyrkliga ceremonin följer svenska kyrkans ordning som leds av församlingens präst. Lavendla Begravningsbyrå Örebro hjälper er att ordna en traditionsenlig begravning i någon av Örebros kyrkor. Ett urval av kyrkor i Örebro kommun är:

Adolfsbergs kyrka, Almby kyrka, Sörbykyrkan, Mosjö kyrka, Täby kyrka, Axbergs kyrka, Närkes Kils kyrka, Hovsta kyrka, Norrbyås kyrka, Gällersta kyrka, Längbro kyrka, Ekers kyrka, Sankt Mikaels kyrka, Sankt Nicolai kyrka (på bilden), Olaus Petri kyrka, Gräve kyrka och Längbro kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Örebro.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Örebro

Kanske hade inte den avlidne någon religiös koppling, eller så önskade man utforma begravningsceremonin på ett alldeles speciellt sätt? Då är borgerlig begravning i Örebro ett bra alternativ som inte behöver ha några religiösa inslag. Lavendla Begravningsbyrå Örebro hjälper er att ordna en borgerlig begravning samt en borglig officiant som leder ceremonin. Till skillnad från en kyrklig begravning så hålls en borgerlig begravning normalt i ett kapell.

Vid Örebro krematorium i stadens norra del finns tre kapell. Mäster Olofs kapell som rymmer upp till ca 120 personer, Befrielsens kapell som rymmer ca 70 personer, och det mindre Stillhetens kapell för ca 10 personer. I anslutning till kapellen finns två lokaler som passar vid en efterföljande minnesstund, Mariarummet och Annarummet. Dessa lokaler rymmer ca 30 personer styck, men kan göras om till ett stort rum som då rymmer 60 personer.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Örebro.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Örebro

I Örebro kommun finns följande gravplatser: Almby kyrkogård, Axbergs kyrkogård, Ekers kyrkogård, Ervalla kyrkogård, Hovsta kyrkogård, Kils kyrkogård, Längbro kyrkogård, Mosjö kyrkogård, Nikolai kyrkogård, Norra kyrkogården, Olaus Petri kyrkogård och Täby kyrkogård.

En muslimsk gravplats finns på Norra kyrkogårdens södra del.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE