Det här är Lavendla

Team Lavendla Marie Hassan Linda Jakob

 

Vi gör det svåra lättare

Livet utsätter oss för många olika prövningar. Den tuffaste av dem alla är förstås att förlora någon vi älskar. I den stunden behöver vi ofta någon som tar oss i handen och leder oss framåt. Någon som hjälper oss att skapa struktur. Någon som alltid finns där för att besvara alla våra frågor.

På Lavendla arbetar vi för att vara just denna någon. Vårt mål är nämligen att vara byrån som gör det svåra lättare. Detta innebär bl.a. att vi erbjuder många olika sätt att planera och ordna begravning, eller att få hjälp med svåra juridiska frågor. Vi hjälper dig på det sätt som passar dig, i ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg direkt på hemsidan. Självklart har du alltid stöd av din personliga rådgivare.

Grundpaket

Från 12 995 kr (inkl moms)
  • Transport & kistläggning 5 300 kr
  • Ceremonivärd 1 800 kr
  • Administration 1 995 kr
  • Kista (välj bland 16 olika) från 3 900 kr

Tillval

Välj bland valfria tillval som blommor, annons, program, etc.

Behöver du hjälp?

Ring oss för kostnadsfri rådgivning så hjälper vi dig. Eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi.  

Läs mer

 

Allt du behöver veta om begravning - På 10 min

Vårt mål är att göra det svåra lättare för dig som ska ordna begravning. I en tid av sorg kan det kännas extra svårt att ta tag i planeringen av en begravning. Börja med att titta på våra korta videoguider så kommer troligen många av dina frågor att besvaras, och planeringen kännas lättare.

5 anledningar till att välja Lavendla Begravningsbyrå

  1. Vi får hela 9 av 10 i betyg av anhöriga. Läs gärna våra omdömen hos Trustpilot.

  2. Hos oss kan ni planera och boka begravningen när och var ni vill. I ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg här på lavendla.se.
  3. Med oss som begravningsbyrå är geografiska avstånd inte längre ett hinder. På vår hemsida, lavendla.sehar hela familjen möjlighet att delta i planeringen. Detta oavsett bostadsort.
  4. Hos oss har ni möjlighet att spara många timmar på timarvodet. Detta genom att boka via telefon eller i vårt planeringsverktyg på hemsidan.

  5. Hos oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig med alltifrån planering till genomförande. Han eller hon finns alltid där för att besvara alla dina frågor.  

Citat VD Lavendla

Varför grundade jag Lavendla Begravningsbyrå?

VD Lavendla Begravningsbyrå Jakob Nordström

Jag vill verka och agera i en bransch där jag kan göra stor skillnad. I en bransch med ordentlig utvecklingspotential.

Ungefär så lät mina tankegångar när jag i början av år 2014 sådde det frö som vi idag kallar för Lavendla Begravningsbyrå.

Bristen på öppenhet fick mig att fastna för begravningsbranschen

Det som fick mig att falla för just begravningsbranschen var i huvudsak dess enorma brist på öppenhet gentemot anhöriga. Främst vad det gällde priser. Men även gällande de praktiska sysslorna kring en begravning. Lite efterforskning gjorde det tydligt att branschen fått verka i det tysta. Och detta under en väldigt lång tid. Prissättningen och de gamla arbetssätten hade aldrig ifrågasatts. Jag - och alla andra anhöriga - hade helt enkelt inte vetat vilka krav vi egentligen borde ställa.

Den nya tidens begravningsbyrå

Med ovanstående som grund fick jag idén till att skapa den nya tidens begravningsbyrå, Lavendla. Lavendla skulle utmana den gamla branschen genom att verka med öppenhet som främsta ledord. Desto mer jag och mina kollegor lärde känna våra kunder, desto tydligare blev det dock att vår verksamhet skulle genomsyras av ännu ett viktigt värdeord. Nämligen, kundnöjdhet. Som ett led i detta satsade vi hårt på att utveckla vår lättillgänglighet och kundservice i stort. Bland annat genom att erbjuda möjligheten till att planera begravningen på det sätt som passar anhöriga bäst. Dvs. i ett möte, via telefon eller i vårt planeringsverktyg här på lavendla.se.

Sveriges nöjdaste anhöriga

Idag har vi på Lavendla Sveriges nöjdaste anhöriga enligt omdömesföretagen Trustpilot. 

Vi är otroligt stolta över våra fina kundrelationer. Samtidigt är vi väldigt måna om  att aldrig stanna av i vår utveckling. Hos oss ska det nämligen alltid vara exceptionellt enkelt och tryggt att boka en begravning.

Starka samarbetspartners

För att förändra krävs resurser. Lavendla har etablerade samarbetspartners för att förverkliga vår ambition, att göra det svåra lättare. Bland annat Bonnier Ventures och eEquity stöttar Lavendla i sin resa för att långsiktigt kunna erbjuda bättre tjänster.

Varmt välkomna till oss när ni behöver vår hjälp. Varma hälsningar, Jakob Nordström med kollegor.

Lär känna oss bättre i våra sociala medier