0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Om Lavendla

Om Lavendla

Vi gör det svåra lättare

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Foto på tre medarbetare från Lavendlas kontor på Sveavägen i Stockholm

Vår bakgrund

Lavendla grundades 2014 med viljan att göra det svåra lättare. Oavsett var i landet du befinner dig finns vi här för dig, lokalt eller via video.

Läs mer om vår bakgrund >

Lavendlas medarbetare pratar i telefonen och ser på en skärm

Kontakta oss

Lavendla finns representerat i hela Sverige. Vill du ha rådgivning, har du frågor, förslag eller funderingar? Du kan nå oss på flera sätt.

Våra kontaktuppgifter >

Här finns Lavendla

All rådgivning hittar du på samma plats – nära dig.

Möt våra rådgivare

Träffa oss personligen eller i videomöte. Välj rådgivare nedan eller fyll i vårt kontaktformulär.

begravningsrådgivare

Våra rådgivare

Vi har rådgivare i hela Sverige och de finns där för dig, i ett personligt möte, via telefon eller online. Få vår hjälp utifrån dina förutsättningar.

Läs mer om våra rådgivare >

catharina looft

Lavendla Juridik

Vare sig du ska skriva testamente eller överklaga ett myndighetsbeslut, behöver du inte göra det ensam. Våra jurister stöttar med kunskap och lyhördhet.

Läs mer om våra juridiska tjänster >

Tre medarbetare på Lavendla samlas runt en dator

Jobba med oss

Att jobba för Lavendla innebär att arbeta för ett företag som hjälper människor. Därmed får ditt jobb hos oss en djupare mening.

Läs mer om att jobba på Lavendla >


Med rådgivaren i centrum

Till skillnad från många andra i vår bransch, stoltserar vi inte med lokala kontor. Vi har möjlighet att ses i våra lokaler runt om i Sverige – absolut. Men för oss är det vi, människorna, våra rådgivare och jurister, som står i centrum. Det är vi som skapar det personliga mötet tillsammans med dig. Det är vi som står för trygghet och värme, i en turbulent och känslomässigt krävande tid.

Därför är det också vi, rådgivare och jurister som du får möjlighet att lära känna här direkt på vår hemsida. Läsa om oss, vår bakgrund och våra kundomdömen. Vi vill ge dig ett personligt bemötande – innan du kontaktat oss. Du väljer själva om du vill träffas i ett hembesök eller ses i våra lokaler, alternativt videomöte eller telefon.

Så gör vi det svåra lättare.

Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Lyhördhet, mod och driv. Våra värderingar speglar vilka vi är och vad vi gör – och även hur vi gör det.

Läs mer >

Lavendla Academy

Våra mes erfarna rådgivare utbildar också framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad för andra – på riktigt.

Läs mer >

Hållbarhet för oss

Vi vill möjliggöra en hållbar utveckling av branschen. Läs mer hur vi använder resurser ansvarsfullt, och guidar dig till mer hållbara val.

Läs mer >