Vi är Lavendla

Vi gör det svåra lättare

Livet utsätter oss för många olika prövningar. Den tuffaste av dem alla är förstås att förlora någon vi älskar. I den stunden behöver vi ofta någon som tar oss i handen och leder oss framåt. Någon som hjälper oss att skapa struktur. Någon som alltid finns där för att besvara alla våra frågor.

På Lavendla arbetar vi för att vara just denna någon. Vårt mål är nämligen att vara byrån som gör det svåra lättare. Detta innebär bl.a. att vi erbjuder många olika sätt att planera och ordna begravning, eller att få hjälp med svåra juridiska frågor. Vi hjälper dig på det sätt som passar dig, i ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg direkt på hemsidan. Självklart har du alltid stöd av din personliga rådgivare.

5 anledningar till att välja Lavendla

  1. Vi får hela 9 av 10 i betyg av anhöriga. Läs gärna våra omdömen hos Trustpilot.

  2. Hos oss kan ni planera begravningen eller få juridisk hjälp när och var ni vill. I ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg här på lavendla.se.

  3. Med oss är geografiska avstånd inte längre ett hinder. På vår hemsida, lavendla.sehar hela familjen möjlighet att delta i planeringen. Detta oavsett bostadsort.

  4. Hos oss har ni möjlighet att spara många timmar på timarvodet. Detta genom att boka via telefon eller i vårt planeringsverktyg på hemsidan.

  5. Hos oss får du en personlig rådgivare som hjälper dig. Han eller hon finns alltid där för att besvara alla dina frågor.

Citat VD Lavendla

jakob-nordstrom-lavendla-begravning-och-juridik.jpgVarför grundade jag Lavendla Begravningsbyrå?

 

Jag vill verka och agera i en bransch där jag kan göra stor skillnad. I en bransch med ordentlig utvecklingspotential.

Ungefär så lät mina tankegångar när jag i början av år 2014 sådde det frö som vi idag kallar för Lavendla Begravningsbyrå.

Bristen på öppenhet fick mig att fastna för begravningsbranschen

Det som fick mig att falla för just begravningsbranschen var i huvudsak dess enorma brist på öppenhet gentemot anhöriga. Främst vad det gällde priser. Men även gällande de praktiska sysslorna kring en begravning. Lite efterforskning gjorde det tydligt att branschen fått verka i det tysta. Och detta under en väldigt lång tid. Prissättningen och de gamla arbetssätten hade aldrig ifrågasatts. Jag - och alla andra anhöriga - hade helt enkelt inte vetat vilka krav vi egentligen borde ställa.

Den nya tidens begravningsbyrå

Med ovanstående som grund fick jag idén till att skapa den nya tidens begravningsbyrå, Lavendla. Lavendla skulle utmana den gamla branschen genom att verka med öppenhet som främsta ledord. Desto mer jag och mina kollegor lärde känna våra kunder, desto tydligare blev det dock att vår verksamhet skulle genomsyras av ännu ett viktigt värdeord. Nämligen, kundnöjdhet. Som ett led i detta satsade vi hårt på att utveckla vår lättillgänglighet och kundservice i stort. Bland annat genom att erbjuda möjligheten till att planera begravningen på det sätt som passar anhöriga bäst. Dvs. i ett möte, via telefon eller i vårt planeringsverktyg här på lavendla.se.

Sveriges nöjdaste anhöriga

Idag har vi på Lavendla Sveriges nöjdaste anhöriga enligt omdömesföretagen Trustpilot. 

Vi är otroligt stolta över våra fina kundrelationer. Samtidigt är vi väldigt måna om  att aldrig stanna av i vår utveckling. Hos oss ska det nämligen alltid vara exceptionellt enkelt och tryggt att boka en begravning.

Starka samarbetspartners

För att förändra krävs resurser. Lavendla har etablerade samarbetspartners för att förverkliga vår ambition, att göra det svåra lättare. Bland annat Bonnier Ventures och eEquity stöttar Lavendla i sin resa för att långsiktigt kunna erbjuda bättre tjänster.

Varmt välkomna till oss när ni behöver vår hjälp. Varma hälsningar, Jakob Nordström med kollegor.