0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Om Lavendla

Om Lavendla

Vi gör det svåra lättare

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Vår bakgrund

Lavendla grundades 2014 med viljan att Göra det svåra lättare. Vi är idag ca 150 hängivna rådgivare inom begravning, juridik och terapi.

Läs mer om vår bakgrund >

Kontakta oss

Lavendla finns representerat i hela Sverige. Vill du ha rådgivning, har du frågor, förslag eller funderingar? Du kan nå oss på flera sätt.

Våra kontaktuppgifter >


Varför Lavendla?

Var och när det passar dig

Vill du träffas i ett personligt möte har vi tillgång till lokaler i hela Sverige, men kommer gärna hem till dig om du vill. Om det passar bättre finns vi självklart tillgängliga för videomöte också. Ofta är våra rådgivare tillgängliga efter arbetstid och på helger. Vi anpassar oss utifrån dina förutsättningar. Här finns vi.

Få en personlig rådgivare

År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Vi har ett viktigt förtroendeuppdrag. Vi vill därför hjälpa dig att lära känna oss, innan vi ses. För vi förstår hur viktig personkemin är för dig. Därför är valet av rådgivare, jurist eller terapeut något vi tar på största allvar. Läs våra omdömen bakgrund mm.

Högsta kundnöjdhet

Personligt bemötande på dina villkor och utifrån dina förutsättningar. I kombination med tydliga förväntningar kring prissättning och leverans. Det har sedan 2014 gjort att Lavendla år efter år har flest nöjda kunder. Vår vilja att Göra det svåra lättare har uppskattats av tusentals människor. Läs våra kundomdömen här.


Lär känna oss bättre

Maria, Nina och Pia berättar om arbetet som rådgivare på Lavendla.

Maria Schubert, rådgivare

Trygghet är viktigt, och det är precis det Maria vill att du ska känna när ni hjälps åt med det praktiska kring begravningen.

Nina Klose, rådgivare och officiant

Nina tar reda på vad du behöver så att hon kan avlasta dig. Det gör att du kan fokusera på att vara anhörig och sörjande.

Pia Cronhag, jurist och rådgivare

Din specifika situation är den främsta utgångspunkten när du får juridisk rådgivning av Pia.

Här finns Lavendla

All rådgivning nära dig – Sök på din ort nedan.

Möt våra rådgivare

Träffa oss personligen eller i videomöte. Välj rådgivare nedan eller fyll i vårt kontaktformulär.


Med rådgivaren i centrum

Till skillnad från många andra i vår bransch, stoltserar vi inte med lokala kontor. Vi har möjlighet att ses i våra lokaler runt om i Sverige – absolut. Men för oss är det vi, människorna, våra rådgivare och jurister, som står i centrum. Det är vi som skapar det personliga mötet tillsammans med dig. Det är vi som står för trygghet och värme, i en turbulent och känslomässigt krävande tid.

Därför är det också vi, rådgivare och jurister som du får möjlighet att lära känna här direkt på vår hemsida. Läsa om oss, vår bakgrund och våra kundomdömen. Vi vill ge dig ett personligt bemötande – innan du kontaktat oss. Du väljer själva om du vill träffas i ett hembesök eller ses i våra lokaler, alternativt videomöte eller telefon.

Så gör vi det svåra lättare.

Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Lyhördhet, mod och driv. Våra värderingar speglar vilka vi är och vad vi gör – och även hur vi gör det.

Läs mer >

Lavendla Academy

Våra mes erfarna rådgivare utbildar också framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad för andra – på riktigt.

Läs mer >

Hållbarhet för oss

Vi vill möjliggöra en hållbar utveckling av branschen. Läs mer hur vi använder resurser ansvarsfullt, och guidar dig till mer hållbara val.

Läs mer >