0771 - 22 21 21 Alla dagar - Dygnet runt
Hem / Om Lavendla

Om Lavendla

Vi gör det svåra lättare

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Foto på tre medarbetare från Lavendlas kontor på Sveavägen i Stockholm

Vår bakgrund

Lavendla grundades 2014 med viljan att göra det svåra lättare kring begravning och familjejuridik. Oavsett var i landet du befinner dig, finns vi här för dig.

Läs mer om vår bakgrund >

Lavendlas medarbetare pratar i telefonen och ser på en skärm

Kontakta oss

Lavendla finns representerat i hela Sverige. Vill du ha rådgivning, har du frågor, förslag eller funderingar? Du kan nå oss på flera sätt.

Våra kontaktuppgifter >

Här finns Lavendla

All rådgivning hittar du på samma plats – nära dig.

Möt våra rådgivare

Att ordna begravning eller få hjälp med juridiska frågor är ett förtroendeuppdrag. Välj en rådgivare som passar dig och din situation.

begravningsrådgivare

Våra rådgivare

Vi har rådgivare i hela Sverige och de finns där för dig, i ett personligt möte, via telefon eller online. Få vår hjälp utifrån dina förutsättningar.

Läs mer om våra rådgivare >

catharina looft

Lavendla juridik

Vare sig du ska skriva testamente eller överklaga ett myndighetsbeslut, behöver du inte göra det ensam. Våra jurister stöttar med kunskap och lyhördhet.

Läs mer om våra juridiska tjänster >

Tre medarbetare på Lavendla samlas runt en dator

Jobba med oss

Att jobba för Lavendla innebär att arbeta för ett företag som hjälper människor. Därmed får ditt jobb hos oss en djupare mening.

Läs mer om att jobba på Lavendla >


Vårt ansvar

Du kan planera en begravning här på hemsidan. Men vill du i stället prata eller ses i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din. Vi har tillgång till lokaler i hela Sverige och nyligen öppnade vi en butik i centrala Stockholm.

Våra rådgivare finns i hela landet. De uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.


Låt kärleken leva vidare

På våra minnessidor delar släkt och vänner med sig av personliga minnen i form av hälsningar, bilder och filmer. Här finns också annonser, anmälan till minnesstund, livesändning av ceremonin, blommor och mycket mer.

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Upptäck mer om oss på Lavendla

Våra värderingar

Lyhördhet, mod och driv. Våra värderingar speglar vilka vi är och vad vi gör – och även hur vi gör det.

Läs mer >

Lavendla Academy

Våra mes erfarna rådgivare utbildar också framtidens rådgivare. För dig som vill göra skillnad för andra – på riktigt.

Läs mer >

Hållbarhet för oss

Vi vill möjliggöra en hållbar utveckling av branschen. Läs mer hur vi använder resurser ansvarsfullt, och guidar dig till mer hållbara val.

Läs mer >