Om Lavendla

Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå går omtanke och service före allt annat. Vårt mål är nämligen att göra det svåra lite lättare. 

om-oss-pa-lavendla-begravningsbyraVi prioriterar våra resurser på det som skapar värde för anhöriga. Vad prioriterar du?

Vi på Lavendla Begravningsbyrå gör inte riktigt som alla andra. Vår främsta prioritering är nämligen inte att ha en massa kostsamma kontor och bilar runt om i Sverige. Det vi prioriterar är något helt annat. Vi prioriterar och satsar alla våra resurser på det som skapar värde för anhöriga, det vill säga lättillgänglighet och flexibilitet, snabb och högklassig kundservice samt kunnig och engagerad personal. Varför? Därför att vi vill vara den nytänkande begravningsbyrån som faktiskt underlättar för anhöriga i en tid av sorg och saknad.

 

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

 

 

5 anledningar till att välja Lavendla Begravningsbyrå

  1. Lavendla Begravningsbyrå har branschens nöjdaste kunder. Se våra omdömen hos Trustpilot!

  2. Hos oss kan ni planera och boka begravningen när och var ni vill, online, på telefon eller i personligt möte. 

  3. Med oss som begravningsbyrå är geografiska avstånd inte längre ett hinder. På lavendla.se har hela familjen möjlighet att delta i planeringen oavsett bostadsort.

  4. Hos oss erhåller ni 2000 kr i rabatt genom att boka begravningen online eller via telefon. 

  5. Vi erbjuder trygghetsgaranti


 Planera begravningen i lugn och ro

Gör dina val på vår hemsida nu


Lär känna oss  bättre i våra sociala medierVarför grundades Lavendla Begravningsbyrå?

Lavendla Begravningsbyrå grundades av Jakob Nordström år 2014. Jakob hade under en längre tid funderat över begravningsbranschens stora brist på transparens. Han reagerade på det faktum att de flesta människor inte verkade veta någonting alls om det praktiska vid ett dödsfall samt begravningar. Efter lite eftersökningar insåg Jakob att allmänhetens tillgång till information om dödsfall och begravningar var högst bristfällig. Begravningsbranschen verkade i det tysta och begravningsbyråernas arbetssätt samt prissättning ifrågasattes sällan - anhöriga visste helt enkelt inte vilka krav de egentligen borde ställa. Med ovanstående som grund fick Jakob idén till att skapa en ny begravningsbyrå med transparens och kundnöjdhet som främsta ledord. Idag erbjuder vi begravningar över hela Sverige och har Sveriges nöjdaste kunder inom begravningsbranschen enligt omdömesföretaget Trustpilot. Vi är otroligt stolta över vårt arbete samt högklassiga service. Samtidigt är vi väldigt måna om att alltid fortsätta utvecklas, hos oss ska det nämligen alltid vara exceptionellt enkelt och tryggt att boka en begravning.  

 

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

 

 

 

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE