Lavendla – Din lokala begravningsbyrå i Arboga

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Arboga. Vi vet av erfarenhet att de allra finaste och mest minnesvärda begravningarna är de som planerats med stor hänsyn till de anhörigas och den avlidens personliga önskemål. Därför har vi valt att öppna upp möjligheten att planera begravningen hemifrån för de anhöriga i en tid av sorg. Vi tror att hemmet ger en bekväm miljö, där man har kontroll och slipper stress från att passa tider och möten med den traditionella begravningsbyrån i Arboga. Hos oss finns inga dumma frågor och inget uppdrag är för litet eller för stort. Hos Lavendla Begravningsbyrå Arboga kan ni enkelt planera och boka begravningen online via vår hemsida, alternativt ringa till oss på 021-421 18 83, så hjälper vi er.

Vi finns här för er.

021-421 18 83

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Slånbärsgatan 12, Västerås.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Arboga

I Arboga sker kyrkliga begravningar vanligen på tisdagar och fredagar i någon av stadens kyrkor. Några dagar efter det att ni först kontaktat oss kommer en präst eller pastor att ta kontakt med er för att gå igenom ceremonins upplägg. Vid begravningen kommer vi att finnas på plats i god tid innan för att säkerställa att allt är på rätt plats och enligt era önskemål. Vi hjälper er genom hela processen med rådgivning och stöd när ni behöver den – kostnadsfritt. Några av de kyrkor som finns i Arboga kommun är: Götlunda kyrka, Heliga Trefaldighets kyrka, Medåkers kyrka, Sankt Nicolai kyrka och Säterbo kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Arboga

Lavendla Begravningsbyrå har flerårig erfarenhet av borgerliga begravningar. Det finns flera anledningar till att man önskar att frångå de kyrkliga begravningsceremonierna. Antingen är man inte troende, eller så önskar man större frihet i ceremonins utformning än vad som godkänns av de kyrkliga samfunden. En borgerlig ceremoni behöver inte nödvändigtvis vara fri från religiösa inslag, även om många tror det. Lokal tillhandahålls kostnadsfritt av församlingarna i Arboga och ofta är man i ett kapell som kan göras fritt från religiösa symboler. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning på 0771 22 21 21.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Arboga

Lavendla Begravningsbyrå Arboga kan hjälpa och rådge er avseende gravtyp och gravplats.

Skogsborgs begravningsplats är en av sju begravningsplatser och kyrkogårdar i Arboga kommun. Vissa av dessa ligger in anslutning till en kyrka, medan andra är friliggande. Skogsborgs kyrkogård är en friliggande gravplats ca 4 km från stadens centrum och är den gravplats som kommer att vara Arbogas största gravplats en lång tid framöver. Andra gravplatser och kyrkogårdar i Arboga är: Emaus begravningsplats, Gamla kyrkogården, Götlunda kyrkogård, Medåkers kyrkogård, Nikolai kyrkogård, och Säterbo kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE