Begravningsbyrå Bålsta
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Vackra avsked, ett tryggt bemötande och alltid nära tillhands – det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Bålsta. Vi finns här för att hjälpa er när ni behöver oss som allra mest. Hos oss kan du boka begravningen såväl online som via telefon. Ni är alltid välkomna att kostnadsfritt kontakta våra kunniga begravningsrådgivare för vägledning och stöd vid både planering och bokning. Hos Lavendla Begravningsbyrå Bålsta finns även möjlighet att boka in en tid för hembesök. Utöver detta är ni förstås alltid välkomna till vårt kontor på Västmannagatan 3 i centrala Stockholm. Ring gärna för tidsbokning innan så att vi har möjlighet att ta emot er på bästa möjliga sätt.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Bålsta redan idag!

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Bålsta, vi finns alltid nära tillhands.

Vi finns här för er.

08-22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök).

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Bålsta

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Bålsta hjälper er gärna att ordna en kyrklig begravning. Ett traditionellt och fint sätt att hedra den avlidne med en ceremoni enligt Svenska kyrkans ordning. Församlingens präst kontaktar er kort efter er bokning hos Lavendla Begravningsbyrå Bålsta för att gå igenom ceremonin tillsammans med er. Prästen håller ett personligt griftetal under ceremonin som ofta väcker gamla minnen till liv på ett fint sätt. Strax norr om Bålsta ligger den mindre men ack så fina Yttergrans kyrka, som byggdes redan på 1100-talet. Yttergrans kyrka rymmer 50 personer, och intill kyrkan ligger ett församlingshem som passar väl vid minnesstunden efter begravningen. I Håbo kommun ligger även följande kyrkor: Häggeby kyrka, Kalmar kyrka, Skoklosters kyrka och Övergrans kyrka. Har ni frågor kring begravning är ni välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Bålsta.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Bålsta.

Borgerlig begravning i Bålsta

Borgerlig begravning blir allt mer populärt och vi på Lavendla Begravningsbyrå Bålsta hjälper er gärna ordna detta tillsammans med er. En god möjlighet att själva utforma ceremonin, som inte nödvändigtvis innehåller några religiösa inslag. Ceremonin leds av en borgerlig officiant och ofta har man solister eller andra musikaliska delar i ceremonin som skapar en personlig känsla. I Bålsta kan man ordna en borgerlig begravning i Yttergrans kapell, som ligger precis i anslutning till Yttergrans kyrka. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Bålsta finns alltid till ert förfogande om ni önskar ordna en borgerlig begravning i Bålsta.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Bålsta.

Boka borgerlig begravning

Gravplatser i Bålsta och Håbo kommun

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Utöver Yttergrans kyrkogård finns även följande gravplatser i Håbo kommun: Kalmar kyrkogård, Övergran kyrkogård, Häggeby kyrkogård och Skokloster kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE