rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Eda

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Eda – Tryggt, Enkelt och Prisvärt

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Eda. Vi vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vi tycker därför det är viktigt att man i en trygg miljö har möjlighet att gå igenom de alternativ som finns, utan att känna tidspress. Därför har vi gjort det möjligt att, i lugn och ro, planera och boka begravningen online hemifrån, utöver möjligheten till ett hembesök hemma hos er eller annan plats där ni vill träffa oss. Ingen tidspress och ingen oro för att uttrycka sorg inför främmande människor.

Om du hellre önskar, tar vi emot er på telefon och hjälper er genom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Eda finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Vi hjälper dig med begravning i Eda

Kontakta oss

Ring oss på 0571 - 18 27 02 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Eda

Lavendla begravningsbyrå i Eda hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Eda

Vi på Lavendla begravningsbyrå Eda hjälper er ordna en fin kyrklig begravning. Följande kyrkor ligger i Eda kommun:

Eda kyrka, Järnskogs kyrka, Köla kyrka, Skillingmarks kyrka och Åmotsfors kyrka.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Eda

Lavendla begravningsbyrå Eda hjälper er som önskar att ordna en minnesvärd borgerlig begravning. Följande kapell ligger i Eda kommun:

Lersjöns kapell

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Behöver ni hjälp med gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Eda självklart till. Följande gravplatser ligger i Eda kommun:

Eda kyrkogård, Järnskogs kyrkogård, Köla kyrkogård, Skillingmarks kyrkogård och Åmotfors kyrkogård.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre