Lavendla 

Begravningsbyrå Eslöv

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Din begravningsbyrå i Eslöv – Lavendla

Hej och varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Eslöv. Vi är fullservicebyrån med såväl fysisk som digital närvaro. Allt i syfte att underlätta för dig. Med vår hjälp ordnar du begravningen på ett flexibelt och smidigt sätt. Du väljer själv om du vill planera i ett möte, i ett telefonmöte eller direkt här på vår hemsida. Oavsett val får du alltid tillgång till en personlig rådgivare. Rådgivaren hjälper dig från början till slut och är aldrig mer än ett telefonsamtal bort vilket ger både trygghet och lugn.

Vi har ett öppet arbetssätt och ger dig en god överblick över kostnaderna

Att planera och arrangera en begravning hör inte till de vanliga sysslorna i livet – som tur är. Att man tvingas göra det så sällan tenderar dock att skapa en viss osäkerhet hos anhöriga. Allra helst när det kommer till den ekonomiska biten. Många oroar sig för att kostnaderna ska skena iväg. Och inte minst, att det ska tillkomma oväntade kostnader i efterhand. Att anhöriga ska behöva känna på det här viset tycker vi på Lavendla är helt oacceptabelt. För oss är det en ren självklarhet att alla kostnader ska redovisas på ett öppet sätt. Från start till mål. Det är därför vi  på Lavendla Begravningsbyrå Eslöv redovisar alla våra produkter med tillhörande pris här, på vår hemsida. Och det är även därför vi har tagit fram vårt planeringsverktyg.

I planeringsverktyget kan du enkelt skräddarsy begravningen och få en tydlig kostnadsbild

Planeringsverktyget kallas det hjälpmedel som finns här direkt på vår hemsida. Tanken med verktyget är att du ska kunna skräddarsy begravningen, samtidigt som du får en väldigt tydlig kostnadsbild. Vid eventuella frågor längs planeringens gång finns vi rådgivare redo att hjälpa till. Vårt stöd är naturligtvis kostnadsfritt. Om planeringsverktyget inte skulle vara någonting för dig kan vi givetvis ses i ett möte eller sköta allt över telefonen istället. Du ska välja det planeringsalternativ som känns bäst för just dig.

Ännu en gång varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Eslöv. Vi hjälper er och ser till att skapa ett vackert och rofyllt farväl, på ett lättillgängligt och flexibelt sätt.

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Eslöv

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

Läs mer

Berättelser från kunder

Richard Palusaar

“Jag anlitade Lavendla då min far gick bort. De var lätta att få kontakt med och kommunicerade klart och tydligt. Deras åtaganden sköttes effektivt och utan krångel. De tog hänsyn...”

Gunvor

“Jag valde Lavendla utan att tidigare haft vetskap om denna begravningsbyrå.Läste tidigare positiva omdömen och bestämde mig därefter. Allt har fungerat väldigt bra,snabbt,effektivt och med ett varmt och vänligt bemötande.”

Katarina R.

“Till en början var jag lite rädd för att det skulle kännas opersonligt att ordna allt via telefon och mail. Jag kunde dock inte ha haft mer fel! Carina på...”

Sabine

“Jag kan verkligen rekommendera Lavendla. Jag blev bemött med värme, engagemang och värdighet från start till mål. Det kändes personligt trots att kontakten skedde genom telefon och e-post. Jag och...”

Ylva Jacobsson

“Nu har jag vänt mig till Lavendla två gånger på kort tid. Båda gångerna har allt fungerat hur bra som helst. Min kontaktperson Linda har alltid legat steget före och...”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Marie Sandström

Marie, eller Majsan som vi också kallar henne, tycker om att ta tillvara på livet. Hon yogar, springer, seglar och åker skidor. Ett annat stort intresse är att resa. Gärna långt bort och länge. Sedan har hon också en sida som gillar att göra ingenting. Att bara vara.

Kristina Wessman

För Kristina finns det bara ett paradis på jorden, nämligen hennes hus på Gotland. Där tillbringar hon så mycket tid hon bara kan med familj och vänner. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga och hon sjunger även i kör.

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
Kyrklig begravning hos Lavendla

Kyrklig begravning i Eslöv med omnejd

Eslövs församling har hela 17 stycken kyrkor att välja mellan för dig som vill ha en kyrklig begravning i Eslöv med omnejd. Det finns en kyrka för alla tycken och smaker – alla är vackra på sitt unika sätt.

Billinge kyrka är en av alla kyrkor som används vid kyrkliga begravningar i Eslöv med omnejd. Inredningen med sitt mörka trätak och vita väggar ger kyrkan en värdighet, och den ljusgröna färgen på bänkraderna ger ett ljus som åter reflekteras i de massiva målade fönstren vid altaret. Ljusinsläppet genom dessa är nästintill magisk. En begravning i Billinge kyrka blir minst sagt vacker och minnesvärd.

Borgerlig begravning hos Lavendla

Borgerlig begravning i Eslöv

För en borgerlig begravning i Eslöv med omnejd passar Ljusets kapell perfekt. Det är en ceremonihall som är neutral i sin inredning och där man kan ta bort de kristna föremål som finns i lokalen om så önskas. Lokalen passar även för att ha begravningsceremonier för personer som tillhör en annan tro.

Ljusets kapell rymmer cirka 100 personer sittande och kan möbleras enligt önskemål. De ljusa tegelväggarna pryds med konst som går hand i hand med de blå stolarna. Eslövs församling kan även låna ut ett bårtäcke utan kostnad. Bårtäcket går i olika blå toner.

Begravning utan ceremoni - direktkremation - Lavendla

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Kyrkogårdar och begravningsplatser Lavendla

Begravningsplatser i Eslöv

Det finns lika många kyrkogårdar som kyrkor i Eslöv med omnejd, men de som tillhör de vackraste är den vid Billinge kyrka och Eslövs kyrka. Kyrkogården vid Billinge är en välskött vacker parkliknande kyrkogård med underbara häckar och träd som skapar en miljö som kan liknas vid en slottspark. Grusgångarna är anlagda med precision och gravarna står prydligt avskilda med häckar eller blomsterplanteringar.

Eslövs kyrkogård är känd för sin rosa skrud på våren när de träd som planterats i en alléliknande formation blommar. Kyrkogården är en rofylld och vacker plats, där man kan samla tankarna en stund och minnas sina nära och kära som inte längre finns med oss.

Detta är vi på Lavendla Begravningsbyrå

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Eslöv

Vi på Lavendla vill ta tillvara på den moderna tekniken och göra bokningen av begravning så smidig som möjligt för er anhöriga. Ni väljer det alternativ som passar er bäst; ett möte alternativt ett telefonmöte. Eller bokning i planeringsverktyget med efterföljande avstämning tillsammans med din rådgivare.

Har du frågor om vad som är viktigt att tänka på vid planeringen av en begravning? Eller vill du ha hjälp med något annat? Tveka då inte att slå oss en signal så hjälper vi dig. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri. Våra kontaktuppgifter hittar du högst upp på sidan. Varma hälsningar från oss rådgivare på Lavendla Begravningsbyrå Eslöv.