Lavendla – Din lokala begravningsbyrå i Fagersta

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Fagersta. Efter många års erfarenhet inom begravningsbranschen vet vi att alla inte är bekväma med att möta en begravningsrådgivare i en tid av extrem sorg. Många upplever det som påfrestande och att man inte har tid till all den eftertanke som krävs vid ett inbokat fysiskt möte. Inte heller gör de fysiskt växande avstånden mellan familjemedlemmar det enklare att boka in och planera ett fysiskt möte. Med Lavendla Begravningsbyrå Fagersta kan ni planera och boka begravningsceremonin på en plats och tid som passar er, på ett tryggt, enkelt och prisvärt sätt. Vi finns med er genom planeringen och hela processen med råd och hjälp när ni behöver det. Ring oss idag för kostnadsfri rådgivning på 021-421 18 83 eller kontakta oss via epost eller chatten.

Vi finns här för er.

021-421 18 83

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Slånbärsgatan 12, Västerås.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Fagersta

Lavendla Begravningsbyrå i Fagersta hjälper er att anordna en fin och minnesvärd kyrklig begravningsceremoni. Den kyrkliga ceremonin följer oftast Svenska Kyrkans fastställda ordning, men det finns rum för att anpassa den sett till musik, tal och sång. Även andra kyrkliga samfund kan vara aktuella vid en kyrklig begravning i Fagersta, men i stort ser ceremonin likartad ut. Dagarna efter ni bekräftat er planering i samråd med oss kommer en präst eller pastor att ta kontakt med er för att anpassa ceremonin efter ert tycke. Två av kyrkorna i Fagersta kommun är Västanfors kyrka på bilden och Västervåla kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Fagersta

Önskar man större frihet i att anpassa begravningsceremonin än vad som är möjligt vid en kyrklig begravning, eller om man önskar en icke-religiös ceremoni, är borgerlig begravning ett allt vanligare alternativ. Lavendla Begravningsbyrå Fagersta hjälper er anordna denna ceremoni tillsammans med vår lokala borgerliga officiant i Fagersta. På kyrkogården ligger Skogskapellet i Västanfors vackert invid sjön Kratten. Denna lokal upplåts kostnadsfritt vid begravningar och lämpar sig väl för borgerliga begravningsceremonier.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Fagersta

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Kyrkogården i Västanfors-Västervåla har möjlighet till flertalet gravsättningsalternativ. Däribland urngrav, urngravlund, traditionell kistgrav samt askspridning i minneslund.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE