Lavendla

Begravningsbyrå Falköping

Lavendla Begravningsbyrå K. Nord

Kent Nord

Lavendla Begravningsbyrå C. Söderberg

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Personlig rådgivning till fast pris

 • Spara 3 000 kr – boka online eller via telefon
 • Planera i lugn och ro hemifrån
 • Personlig telefonrådgivning när du vill
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Falköping- Lavendla

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå i Falköping. Hos oss får ni hjälp att skapa ett vackert avsked på ett bekvämt sätt med moderna lösningar och ett engagerat bemötande. Hos oss kan ni alltid planera och boka begravningen via vår hemsida, när som helt på dygnet. Skulle ni behöva hjälp finns vi bara ett telefonsamtal bort. Hos oss kan ni även boka begravningen direkt via telefonen om ni så önskar och ni nå oss på telefonnummer 0500-10 12 16. Välkomna.

 

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Falköping

Begravningen är en helhet där planering, praktiska förberedelser och samordning av dödsboets ansvar är de största delarna som ska tas hand om av er anhöriga.
Ni som anhöriga ska i lugn och ro kunna tänka igenom vad ni helst vill ska ingå i just er ceremoni. Hos oss behöver ni inte ha bråttom. Ni kan boka begravningen i lugn och ro online via vår hemsida, och samtidigt hålla kostnaderna nere då ni själva väljer vad ni vill ska ingå. Vi finns tillgängliga för er under både planering och bokning, och om ni väljer att boka online, kontaktar vi er inom 24 timmar efter bokning för att säkerställa att allt är som det ska och hjälpa med eventuella frågor. Vi finns för er, och tillsammans kan vi skapa en vacker begravning. Välkommen till oss på Lavendla.

Vi finns här för er.

0500-27 10 05

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Falköping med omnejd

För en kyrklig begravning i Falköping finns det i pastoratet 18 kyrkor att välja mellan. I Falköping står dock St. Olofs kyrka ståtligt och detta är en stor kyrka med 300 sittplatser som ändå kan användas även till mindre begravningar. Kyrkan har en ljudanläggning vilket möjliggör egen musik under begravningen. Detta kan man diskutera i förväg med kyrkans musiker, något som vi på Lavendla kan hjälpa er med. Med sin blå-grå inredning och vita välvda tak är kyrkan en enkel och vacker kyrka som är ljus och fridfull.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Falköping

Om ni vill anordna en borgerlig begravning i Falköping med omnejd så är Uppståndelsens kapell ett alternativ för detta. Kapellet ligger vid St. Olofs kyrkogård och sticker upp ståtligt i sin moderna triangulära form. Uppståndelsens kapell är neutral i sin utsmyckning och inredning med tegelväggar och sparsamma dekorationer, och i fokus star det vackra fönstret som vetter ut mot kyrkogården. Här kan man som anhörig ta med egen musik som kan spelas upp på kapellets CD-spelare, alternativt kan man bekosta en pianist eller solist. En vacker plats för ett värdigt avslut.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Falköping

Utanför Uppståndelsen kapell och St. Olofs kyrka breder sig St. Olofs kyrkogård ut sig. Här finns kistgravar, askgravar samt en minneslund, och även en muslimsk begravningsplats. Kyrkogården är vid och öppen och har olika träd planterade i prydliga rader som ger skugga och en blandning av vackra färger på sommaren.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE