Begravningsbyrå Gävle
– Värme, omtanke och engagemang

Varmt välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Gävle – hos oss får ni hjälp att skapa ett vackert och personligt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt. Vi är en modern begravningsbyrå med fokus på att underlätta så mycket som möjligt för anhöriga i en tid av sorg och saknad. Våra främsta ledord på Lavendla Begravningsbyrå Gävle är omtanke, lättillgänglighet samt flexibilitet och just därför erbjuder vi möjligheten till att planera och boka begravningen direkt via vår hemsida. Tack vare vår onlinebokning kan ni som anhöriga anordna begravningen på era villkor,  när just ni har kraft och möjlighet.

För att säkerställa högsta möjliga kvalitet på våra begravningar kontaktar vi alltid våra kunder så snart vi har mottagit en beställning. Tillsammans går vi igenom beställningens olika delar för att fastställa att avskedet blir precis som ni önskar. Det är med andra ord både bekvämt och enkelt att boka begravningen hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Gävle. Skulle ni föredra att boka begravningen via telefon? Inga problem. Våra kunniga begravningsrådgivare tar gärna emot er beställning på telefonnummer 0771-22 21 21.

Hur kan vi hjälpa er idag? Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Gävle finns inga dumma frågor, välkomna att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Ring oss: 0771-22 21 21  |  Maila oss: [email protected]

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Gävle!

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Drottninggatan 10, Gävle.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Gävle

En traditionell kyrklig begravning går i kristendomens tecken. Ceremonin sker sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning, innefattande bl a ett griftetal om den avlidne från församlingens präst, överlåtelse samt avsked. Orgelmusik och utvalda psalmer sätter en personlig och vacker prägel på ceremonin. Präst, organist och lokalhyra av kyrkan är kostnadsfritt om den avlidne är medlem i Svenska kyrkan. Kyrklig begravning kan även ske i andra kyrkliga samfund. Oavsett vilket, hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå er att ordna ceremonin, så att denna stund blir precis så fin som ni önskar.

Kyrkor i Gävle: Björsjökyrkan, Bomhus kyrka, Böna kapell, Heliga Trefaldighets kyrka, Hemlingby kyrka, Högskolekyrkan, Lövgrunds kapell, Mariakyrkan, Sjukhuskyrkan, Soldatkyrkan, Staffans kyrka, Strömsbro kyrka och Tomaskyrkan.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gävle.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Gävle

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gävle.

Både det större Eviga ljusets kapell (plats för 100 personer) och det mindre kapellet Uppståndelsens kapell (35 personer), ligger i markplaner på Gävle krematorium som ligger på Skogskyrkogården. Dessa kapell är öppna för såväl borgerliga som kyrkliga begravningsceremonier. Begravningsceremonierna är koncentrerade till onsdag-fredag.
Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Gävle

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

I Gävle finns tre kyrkogårdar, dess är Gamla Kyrkogården, Skogskyrkogården och Bomhus kyrkogård i Gävle. Skogskyrkogården finns det ca 9 000 gravplatser och det finns ett särskilt område för muslimer. Det finns både kist- och urnplatser på kyrkogården och det finns även en allmän urnlund.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE