Lavendla

Begravningsbyrå Götene

Lavendla Begravningsbyrå K. Nord

Kent Nord

Lavendla Begravningsbyrå C. Söderberg

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Personlig rådgivning till fast pris

 • Spara 3 000 kr – boka online eller via telefon
 • Planera i lugn och ro hemifrån
 • Personlig telefonrådgivning när du vill
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Götene

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Götene – vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett Önskar du professionell hjälp med planeringen av en begravning i Götene, finns vi på Lavendla begravningsbyrå till din tjänst.
Vi är en omsorgsfull och modern begravningsbyrå som sätter dina och din familjs speciella önskningar först och guidar er med trygg hand därefter igenom de olika faser och detaljer som en borgerlig, kristen eller annan religiös begravningsprocess innehåller. Med vår hjälp kan alla som vill delta i planeringen göra detta – oavsett om man bor i Götene eller inte.

Lavendla är en modern begravningsbyrå i Götene

Med oss på Lavendla kan alla som önskar vara med i begravningsarbetet också vara det, även om man inte bor i Götene eller ens i närheten. Med vårt väletablerade bokningssystem online kan du och din familj enkelt komma igång med planeringen genom att boka ett första möte, telefonsamtal eller varför inte en Skype-träff – vad som än känns lättast här och nu. Kontakta oss här via hemsidan, på e-post gotene@lavendla.se eller på telefon 0511- 22 22 70 – så tar vi med varmt engagemang oss an begravningsplaneringen.

Vi finns här för er.

0511-40 44 03

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Götene med omnejd

Götene har många kyrkor som kan användas för traditionella kyrkliga begravningar, bland annat Götene kyrka och Forshems kyrka. Götene kyrka är en av många medeltida kyrkor i Götene, med anor från 1100-talet.
Kyrkan rymmer 105 personer och ger ett intimt och högtidligt intryck. Kyrkan har gräddvita stenväggar, havsblåa bänkar och ett mörkgrått stengolv. Interiören präglas även av flera intressanta väggmålningar, ett färgrikt altare och en stor läktare.
Forshems kyrka är liksom Götene kyrka från medeltiden. En pampig altaruppsats och många medeltida inventarier präglar denna stora kyrka – som är byggd på kalksten och rymmer ca 400 personer – liksom sju sällsamt spännande stenreliefer och fina kor-målningar.

Vid kyrkliga begravningar i Götene finns 4 bårtäcken i olika färger att låna: rött, vitt-beige, vitt med blå bord samt ett vitt med vackert lila-grönt mönster.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Götene

Borgerliga begravningar i Götene äger rum i Götene församlingshem. I detta församlingshem finns flera olika salar som rymmer ett varierande antal personer. Den stora salen rymmer 250 personer och är ett mycket rymligt, vitmålat rum med ett högt trätak och ett matchande blankt trägolv. Den lilla salen rymmer ca 60 personer och har en interiör likt den stora salen. För än mindre sällskap, finns också “salongen” att tillgå i församlingshemmet.
Detta rum rymmer upp till 32 personer. I Götene församlingshem finns musikanläggning för uppspelning av CD eller via dator/telefon att tillgå, och det går bra att hyra något av Götene församlings 4 olika bårtäcken.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Götene

Begravningsplatser för olika gravskick finns att tillgå på de många olika kyrkogårdarna i Götene med omnejd – närmare bestämt 20 stycken. Vi hjälper er finna den bästa tänkbara begravningsplatsen efter ert val av gravskick.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE