Lavendla

Begravningsbyrå Gustavsberg

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Gustavsberg
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg är begravningsbyrån för er som värdesätter trygghet, omtanke och personligt engagemang. Vi grundades med visionen om att skapa framtidens begravningsbyrå. En byrå där anhöriga möts av värme och lyhördhet. En byrå där transparens och prisvärdhet ses som självklarheter. En byrå där planering och bokning kan ske när som helst och var som helst. Vår vision var helt enkelt att skapa en modern begravningsbyrå där ni som anhöriga i lugn och ro kan skapa det avsked som just ni önskar. Hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg bokar ni begravningen direkt via vår hemsida eller via telefon. För dem som önskar finns det självklart även möjlighet till ett personligt rådgivningsmöte, antingen på vårt kontor i Solna Strand eller hemma hos er. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

Har ni frågor eller funderingar? Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper gärna till att besvara dem! Kontaktuppgifter hittar ni nedan.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg, tillsammans skapar vi ett vackert och personligt avsked.

 

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Gustavsberg

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd kyrklig begravning. En begravning i traditionell utformning som leds av församlingens präst. Prästen kontaktar er kort efter er bokning hos oss för att gå igenom ceremonin och eventuella frågor. Prästen leder sedan gästerna genom ceremonin enligt Svenska kyrkans ordning, och håller bland annat ett personligt griftetal om den avlidne. På Värmdö finns ett antal kyrkor att välja mellan, men Värmdö kyrka är församlingens huvudkyrka, se bild. Värmdö kyrka uppkom under tidigt 1300-tal och har sedan dess rustats upp i etapper. I anslutning till Värmdö kyrka ligger Sockenstugan som lämpar sig väl vid minnesstunden efter begravningen. I Värmdö kommun finns även följande kyrkor: Djurö kyrka, Gustavsbergs kyrka, Ingarö kyrka, Möja kyrka och Nämdö kyrka. Har ni frågor kring begravning i allmänhet eller kyrklig begravning i synnerhet finns vi på Lavendla Begravningsbyrå alltid nära till hands.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Gustavsberg

Borgerlig begravning blir allt mer populärt. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd borgerlig begravning helt enligt era önskemål. En borgerlig begravning leds normalt av en borgerlig officiant, som utformat ceremonin efter anhörigas tycke och smak. Det finns inga rätt och fel, det är helt upp till er anhöriga och den avlidnes vilja hur ceremonin ska utformas. Ofta består en borgerlig ceremoni till stor del av musik och olika typer av personliga berättelser. En borgerlig begravning hålls normalt i ett kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Gustavsberg

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Sök begravningshjälp i Gustavsberg

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE