rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Gustavsberg

Kontakta oss

Din Begravningsbyrå i Gustavsberg
– Omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg är begravningsbyrån för er som värdesätter trygghet, omtanke och personligt engagemang. Vi grundades med visionen om att skapa framtidens begravningsbyrå. En byrå där anhöriga möts av värme och lyhördhet. En byrå där transparens och prisvärdhet ses som självklarheter. En byrå där planering och bokning kan ske när som helst och var som helst. Vår vision var helt enkelt att skapa en modern begravningsbyrå där ni som anhöriga i lugn och ro kan skapa det avsked som just ni önskar. Hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg bokar ni antingen begravningen direkt via vår hemsida eller via telefon. För dem som önskar finns det självklart även möjlighet till ett personligt rådgivningsmöte. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

Har ni frågor eller funderingar? Vi hjälper gärna till att besvara dem. Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg, tillsammans skapar vi ett vackert och personligt avsked.

 

Vi hjälper dig med begravning i Gustavsberg

Kontakta oss

Ring oss på 08 - 22 11 01 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Gustavsberg

Lavendla begravningsbyrå i Gustavsberg hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Gustavsberg

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Gustavsberg

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Gustavsberg

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Gustavsberg

Borgerlig begravning blir allt mer populärt. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Gustavsberg

Helena Gedda

Sångare
Läs mer om Helena
Georg Källström

Georg Källström

Sångare
Läs mer om Georg
Jessica Jäger

Jessica Jäger

Sångerska
Läs mer om Jessica
Oskar Briland

Oskar Briland

Musiker
Läs mer om Oskar
Pia Ternström

Pia Ternström

Sångerska/Officiant
Läs mer om Pia
Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

Begravningsofficiant
Läs mer om Ewa
Lena Lundgren

Lena Lundgren

Sångerska
Läs mer om Lena
Eleonor Léone

Eleonor Léone

Sångerska
Läs mer om Eleonor
Från hjärtat

Från hjärtat

Sångduo
Läs mer om Från hjärtat
Agnes Auer

Agnes Auer

Sångerska
Läs mer om Agnes
Linnea Andreassen

Linnea Andreassen

Sångerska
Läs mer om Linnea
Cecilia Rafstedt Ray

Cecilia Rafstedt Ray

Sångerska
Läs mer om Cecilia
Britta Bergström

Britta Bergström

Sångerska
Läs mer om Britta
Susanne Owenius

Susanne Owenius

Sångerska
Läs mer om Susanne
Lovisa Lindkvist

Lovisa Lindkvist

Officiant
Läs mer om Lovisa
Maria Lavrell

Maria Lavrell

Sångerska
Läs mer om Maria