Lavendla 

Begravningsbyrå Gustavsberg

08 - 22 11 01 Klicka här för postadress för minnesgåvor etc

Gunilla Claesson

Läs mer om Gunilla

Åsa Strand

Läs mer om Åsa

Bli uppringd för kostnadsfri rådgivning

Läs mer

Filter

Din Begravningsbyrå i Gustavsberg
– Omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg är begravningsbyrån för er som värdesätter trygghet, omtanke och personligt engagemang. Vi grundades med visionen om att skapa framtidens begravningsbyrå. En byrå där anhöriga möts av värme och lyhördhet. En byrå där transparens och prisvärdhet ses som självklarheter. En byrå där planering och bokning kan ske när som helst och var som helst. Vår vision var helt enkelt att skapa en modern begravningsbyrå där ni som anhöriga i lugn och ro kan skapa det avsked som just ni önskar. Hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg bokar ni antingen begravningen direkt via vår hemsida eller via telefon. För dem som önskar finns det självklart även möjlighet till ett personligt rådgivningsmöte. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

Har ni frågor eller funderingar? Vi hjälper gärna till att besvara dem. Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg, tillsammans skapar vi ett vackert och personligt avsked.

 

Läs mer Läs mindre
Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå är inga frågor för stora eller små. Välkommen att kontakta oss om ni behöver vår hjälp.

Allt du behöver veta, på 10 minuter

Vårt mål är att göra det svåra lite lättare. I en tid av sorg kan det kännas extra svårt att ta tag i planeringen som krävs för en begravning. Börja med att titta på våra korta videoguider, så lär du dig allt du behöver kunna för att börja planera.

Berättelser från kunder

Göran A

“Köpa begravning online? Javisst! Allt fungerade som planerat tack vare förstående och kunnig personal hos Lavendla. Blev ett fint avsked av vår kära mamma. Kan varmt rekommenderas!”

Katarina R.

“Till en början var jag lite rädd för att det skulle kännas opersonligt att ordna allt via telefon och mail. Jag kunde dock inte ha haft mer fel! Carina på...”

Ylva Jacobsson

“Nu har jag vänt mig till Lavendla två gånger på kort tid. Båda gångerna har allt fungerat hur bra som helst. Min kontaktperson Linda har alltid legat steget före och...”

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era egna personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era egna personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Enkel & Blomstrande

från 18 580 kr

Enkel & Blomstrande

En vacker begravning som innehåller allt ni behöver. Välj själva era personliga tillval.

från 18 580 kr

En vacker begravning som innehåller allt ni behöver. Välj själva era personliga tillval.

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 28 975 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 28 975 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval

Kyrklig begravning i Gustavsberg

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd kyrklig begravning. En begravning i traditionell utformning som leds av församlingens präst. Prästen kontaktar er kort efter er bokning hos oss för att gå igenom ceremonin och eventuella frågor. Prästen leder sedan gästerna genom ceremonin enligt Svenska kyrkans ordning, och håller bland annat ett personligt griftetal om den avlidne. På Värmdö finns ett antal kyrkor att välja mellan. Värmdö kyrka uppkom under tidigt 1300-tal och har sedan dess rustats upp i etapper. I anslutning till Värmdö kyrka ligger Sockenstugan som lämpar sig väl vid minnesstunden efter begravningen. Har ni frågor kring begravning i allmänhet eller kyrklig begravning i synnerhet finns vi på Lavendla Begravningsbyrå alltid nära till hands.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Borgerlig begravning i Gustavsberg

Borgerlig begravning blir allt mer populärt. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd borgerlig begravning helt enligt era önskemål. En borgerlig begravning leds normalt av en borgerlig officiant, som utformat ceremonin efter anhörigas tycke och smak. Det finns inga rätt och fel, det är helt upp till er anhöriga och den avlidnes vilja hur ceremonin ska utformas. Ofta består en borgerlig ceremoni till stor del av musik och olika typer av personliga berättelser. En borgerlig begravning hålls normalt i ett kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Begravningsplatser

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Vad kostar en begravning, och vem betalar?

Det är dödsboet – dvs den avlidnes tillgångar – som bekostar begravningen. Saknas tillräckligt med pengar kan du också få ekonomiskt stöd från kommunen.

 • Du kan få ekonomiskt stöd från kommunen till begravningen
 • Här kan du räkna ut ett pris att ta med till socialförvaltningen

Få begravningshjälp i Gustavsberg

22800 kr - totalt maxbelopp

Socialförvaltningen önskar ofta att anhöriga tar med ett kostnadsförslag, från vilket de kan meddela hur stort bidrag de kan ge.