Lavendla 

Begravningsbyrå Gustavsberg

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Utbud och Boka

Begravningsbyrå Gustavsberg
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg är begravningsbyrån för er som värdesätter trygghet, omtanke och personligt engagemang. Vi grundades med visionen om att skapa framtidens begravningsbyrå. En byrå där anhöriga möts av värme och lyhördhet. En byrå där transparens och prisvärdhet ses som självklarheter. En byrå där planering och bokning kan ske när som helst och var som helst. Vår vision var helt enkelt att skapa en modern begravningsbyrå där ni som anhöriga i lugn och ro kan skapa det avsked som just ni önskar. Hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg bokar ni begravningen direkt via vår hemsida eller via telefon. För dem som önskar finns det självklart även möjlighet till ett personligt rådgivningsmöte, antingen på vårt kontor i Solna Strand eller hemma hos er. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

Har ni frågor eller funderingar? Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper gärna till att besvara dem! Kontaktuppgifter hittar ni nedan.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg, tillsammans skapar vi ett vackert och personligt avsked.

 

Lavendla begravningsbyrå Gustavsberg

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

Berättelser från kunder

Richard Palusaar

“Jag anlitade Lavendla då min far gick bort. De var lätta att få kontakt med och kommunicerade klart och tydligt. Deras åtaganden sköttes effektivt och utan krångel. De tog hänsyn...”

Gunvor

“Jag valde Lavendla utan att tidigare haft vetskap om denna begravningsbyrå.Läste tidigare positiva omdömen och bestämde mig därefter. Allt har fungerat väldigt bra,snabbt,effektivt och med ett varmt och vänligt bemötande.”

Katarina R.

“Till en början var jag lite rädd för att det skulle kännas opersonligt att ordna allt via telefon och mail. Jag kunde dock inte ha haft mer fel! Carina på...”

Sabine

“Jag kan verkligen rekommendera Lavendla. Jag blev bemött med värme, engagemang och värdighet från start till mål. Det kändes personligt trots att kontakten skedde genom telefon och e-post. Jag och...”

Ylva Jacobsson

“Nu har jag vänt mig till Lavendla två gånger på kort tid. Båda gångerna har allt fungerat hur bra som helst. Min kontaktperson Linda har alltid legat steget före och...”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Kristina Wessman

För Kristina finns det bara ett paradis på jorden, nämligen hennes hus på Gotland. Där tillbringar hon så mycket tid hon bara kan med familj och vänner. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga och hon sjunger även i kör.

Marie Henriksson Jalonen

Marie har ett stort musikintresse och älskar att dansa. Varje dag kör vi ett 5-minuters jympapass på kontoret för att samla lite ny energi - gissa vem som leder det? Marie såklart!

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Kyrklig begravning

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning.

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 13 995 kr Börja planera

Borgerlig begravning

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning.

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 13 995 kr Börja planera

Annan religiös begravning

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet.

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 13 995 kr Börja planera
Lavendla Begravningsbyrå Värmdö

Kyrklig begravning i Gustavsberg

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd kyrklig begravning. En begravning i traditionell utformning som leds av församlingens präst. Prästen kontaktar er kort efter er bokning hos oss för att gå igenom ceremonin och eventuella frågor. Prästen leder sedan gästerna genom ceremonin enligt Svenska kyrkans ordning, och håller bland annat ett personligt griftetal om den avlidne. På Värmdö finns ett antal kyrkor att välja mellan, men Värmdö kyrka är församlingens huvudkyrka, se bild. Värmdö kyrka uppkom under tidigt 1300-tal och har sedan dess rustats upp i etapper. I anslutning till Värmdö kyrka ligger Sockenstugan som lämpar sig väl vid minnesstunden efter begravningen. I Värmdö kommun finns även följande kyrkor: Djurö kyrka, Gustavsbergs kyrka, Ingarö kyrka, Möja kyrka och Nämdö kyrka. Har ni frågor kring begravning i allmänhet eller kyrklig begravning i synnerhet finns vi på Lavendla Begravningsbyrå alltid nära till hands.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Lavendla-begravningsbyrå-skogsdunge-och-horisont

Borgerlig begravning i Gustavsberg

Borgerlig begravning blir allt mer populärt. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg hjälper er ordna en minnesvärd borgerlig begravning helt enligt era önskemål. En borgerlig begravning leds normalt av en borgerlig officiant, som utformat ceremonin efter anhörigas tycke och smak. Det finns inga rätt och fel, det är helt upp till er anhöriga och den avlidnes vilja hur ceremonin ska utformas. Ofta består en borgerlig ceremoni till stor del av musik och olika typer av personliga berättelser. En borgerlig begravning hålls normalt i ett kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Gustavsberg.

Minneslund Lavendla Begravningsbyrå

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Gravplats Södertälje

Gravplatser i Gustavsberg

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.