Lavendla

Begravningsbyrå Haninge

Lavendla Begravningsbyrå Kr. Wessman

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå M. Henriksson Jalonen

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Haninge – Lavendla

Flexibelt, bekvämt och tryggt. Det är detta Lavendla Begravningsbyrå i Haninge står för. Välkommen till en begravningsbyrå som sätter de anhöriga i första rummet. Det ska vara smidigt, enkelt och stressfritt att boka en begravning och med dagens tekniska hjälpmedel har vi valt att erbjuda all rådgivning och bokning online via vår hemsida om ni så önskar. Om ni hellre bokar på telefon, eller har frågor kring er bokning, finns vi på telefon 08-50 92 41 66, eller mejla oss på [email protected] Vi kan även göra hembesök hos er i Haninge med omnejd om det skulle passa er bättre. Flexibilitet är något som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder, så all planering sker på era villkor. Välkommen till en personlig begravningsbyrå i Haninge.

 

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Haninge

Lavendla Begravningsbyrå Haninge startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enklare och smidigare för er anhöriga att boka begravning. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa allt som hör begravningen till online via vår hemsida. Det är inte alltid alla anhöriga bor på samma ort, och för att minimera de geografiska hindren, kan man smidigt boka möte med oss via Skype, telefon eller utföra hela beställningen online, så att alla anhöriga kan delta i planeringen för att få en så fulländad och vacker begravning som möjligt. Vi finns tillgängliga under hela processen för att hjälpa er med frågor och funderingar.
Välkommen till oss på Lavendla i Haninge.

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Haninge med omnejd

I Österhaninge församling finns fyra kyrkor där begravningsakten kan hållas. Utöver detta finns en exceptionellt vacker och modern ceremonilokal som är helt religiöst neutral. Denna lokal är belägen i anslutning till Österhaninge begravningsplats. Bland de populäraste kyrkorna finner vi St. Eskils kyrka i Haninge centrum som med sin moderna tegelfasad är inbjudande och vacker. Dekoren inne i kyrkan går i tegel och färgat glas, och det blåa bårtäcket, som kan lånas utan kostnad, speglar det blåa glaset i altardekorationen på ett vackert sätt. Med sina 210 sittplatser kan denna kyrka även användas för större begravningar, likasom mindre tillställningar. Österhaninge kyrka är en mer traditionell kyrka, och är berömt för dess sneda torn. Kyrkan är medeltida, och inne ser man klassiska väggmålningar i rött och vitt som ger en rustik och varm känsla. Kyrkan har en egen organist, och vill man ha egen musik kan man komma överens om detta med kyrkans musiker.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Haninge

För den som behöver planera en borgerlig begravning, kan man med fördel använda Österhaningesalen till ceremonin. Lokalen ligger vid Österhaninge begravningsplats och är helt neutral i sin inredning och saknar helt religiösa föremål. Lokalen är mycket ljus med stora glaspartier, och väggarna är målade helt i vitt. En känsla av frid fyller hela lokalen, och salen är fylld av ljus, värme och hopp. Lokalen kan möbleras enligt önskemål och egen musik kan spelas på CD-spelare eller via smartphone med egen högtalare.

Skulle man vilja ha en borgerlig begravning i någon av kyrkorna i Haninge, så ska detta godkännas i förhand av kyrkoherden. Kostnaden är då 7500 kronor för hyra av kyrkan.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Haninge

Österhaninge begravningsplats är den plats som de flesta har valt för den sista vilan. Dock så upplåts inga nya begravningsplatser för närvarande på Österhaninge begravningsplats. Däremot sker gravsättning av kistor och urnor i befintliga gravar så som till exempel familjegravar.

Sök begravningshjälp i Haninge

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE