Lavendla

Begravningsbyrå Hässleholm

Lavendla Begravningsbyrå Kr. Wessman

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå P. Gårdell

Peter Gårdell

Ordna begravning
- Personlig rådgivning till fast pris

 • Spara 3 000 kr – boka online eller via telefon
 • Planera i lugn och ro hemifrån
 • Personlig telefonrådgivning när du vill
Se Utbud och Priser här

Din nytänkande begravningsbyrå i Hässleholm – Lavendla

Vi är en modern och nytänkande begravningsbyrå som erbjuder vackra och personliga begravningar på ett flexibelt och nytänkande sätt. Lavendla Begravningsbyrå i Hässleholm har ambitionen att vara det bekväma alternativet för under bokningsprocessen. Lavendla Begravningsbyrå i Hässleholm startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enkelt och smidigt att arrangera allt som behövs vid en begravning, och på de anhörigas villkor. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa begravningen online via vår hemsida. Det ger en god kostnadsöversikt och ni kan dessutom boka begravningen smidigt och enkelt helt utan tidspress och alla anhöriga kan delta i planeringen, oavsett var ni än befinner er. Geografiska avstånd är inte längre ett hinder, och om ni önskar, kan vi även boka in ett möte via Skype. Möjligheterna är många, och ni väljer det som passar er. Vi finns här för er för att skapa ett vackert avsked till era nära och kära tillsammans med er.

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Hässleholm

Har ni frågor kring er bokning? Eller vill ni hellre göra er beställning via telefon? Kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm. Ni når oss på telefonnummer 040-645 50 14, eller via mejl på hassleholm@lavendla.se. Välkomna till oss på Lavendla Begravningsbyrå i Hässleholm.

Vi finns här för er.

040-622 72 60

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Hässleholm med omnejd

För en liten och intim begravningsceremoni lämpar sig Hässleholms begravningskapell. Här får 30 personer plats och kapellet ligger vackert omgärdat av Östra begravningsplatsen i centrum av Hässleholm. I dessa lummiga miljöer blir det sista farvälet en vacker stund tillsammans med de allra närmsta. Om man inte vill ha specifik kistdekoration, finns bårtäcken som man kan låna från församlingen. Dessa går i blåa toner, och ger en ytterligare dimension av lugn och frid. Musik diskuteras med kapellet och man kan komma överens om egen medhavd musik eller utrustning.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Hässleholm

Vid en borgerlig begravning kan man själva välja lokal som passar. Det kan vara det egna hemmet, en herrgård, eller så kan Svenska kyrkan bistå med lokal då det faller under deras ansvar. För en borgerlig begravning i Hässleholm används något av de två begravningskapell som finns: Hässleholms begravningskapell eller Stoby kapell. Båda är små kapell med sparsam inredning, och lämpar sig för mindre sällskap. Om man vill ha en större begravning kan till exempel Hässleholms församlingshus bokas.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Hässleholm

Hässleholms norra begravningsplats som är belägen i Stoby bredvid Stoby begravningsplats, är en vacker plats med kistgravar, urngravar, en askgravplats samt en muslimsk gravplats. Denna kyrkogård är en parkliknande grön oas som bjuder in till stilla stunder av eftertanke.
Östra begravningsplatsen centralt belägen i Hässleholm är främst känt för sina 350 stycken formklippta idegranar som ger platsen en unik miljö. Inga nya kistgravar uppåts här för tillfället, men det finns urngravar, en askgravplats och minneslund.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE