Begravningsbyrå Hässleholm
– Enkelt och bekvämt hos Lavendla

Vackra och personliga begravningar på ett lättillgängligt och prisvärt sätt – Det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm. Vi är en modern och nytänkande begravningsbyrå med ambitionen att vara det flexibla och bekväma alternativet för anhöriga i en tid av sorg och saknad. För oss är en begravning mycket mer än bara sorg, vi ser det som en chans till att hylla det liv som faktiskt har varit. Ett liv fyllt av minnen och kärlek.

Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enklare och mer lättillgängligt för anhöriga att boka begravning. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa begravningen online via vår hemsida. Det ger en god kostnadsöversikt och ni kan dessutom boka begravningen utan tidspress var ni än befinner er.

Har ni frågor eller funderingar? Eller skulle ni bara föredra att göra er beställning via telefon? Tveka då inte att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm! Hos dem får ni vägledning och stöd. Ni når dem på telefonnummer 040-622 72 60.

Ring oss: 040-622 72 60 |  Maila oss: [email protected]

Har ni frågor kring begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm!

Vi finns här för er.

040-622 72 60

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Hässleholm

Ceremonin vid en kyrklig begravning utformas traditionellt enligt Svenska Kyrkans ordning. Prästen från församlingen håller bland annat ett griftetal om den avlidne, vilket ger en personlig känsla som ofta väcker minnen till liv. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm hjälper er ordna en kyrklig begravning enligt era önskemål. När ni har gjort en bokning hos oss blir ni inom kort kontaktade av en präst för att gå igenom ceremonin och eventuella frågor. I Hässleholm är den kanske mest kända kyrkan just Hässleholms kyrka. Hässleholms kyrka byggdes 1914 och den röda tegelkyrkan överraskar positivt med sitt ljus och sin rymd. Andra kyrkor i Hässleholms kommun är: Brönnestads kyrka, Farstorps kyrka, Finja kyrka, Gumlösa kyrka, Häglinge kyrka, Hästveda kyrka, Hörja kyrka, Ignaberga kyrka, Ljungdalakyrkan, Matteröds kyrka, Norra Mellby kyrka, Norra Sandby kyrka, Norra Åkarps kyrka, Nävlinge kyrka, Röke kyrka, Stoby kyrka, Sörby kyrka, Tvärskogs kyrka, Tyringe kyrka, Vankiva kyrka, Verums kyrka, Vinslövs kyrka, Vittsjö kyrka, Västerkyrkan kyrka och Västra Torups kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Hässleholm

Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm hjälper er ordna en fin och minnesvärd borgerlig begravning. En borgerlig begravning där anhöriga själva har stor frihet att utforma ceremonin enligt den avlidnes vilja. Ceremonin leds av en borgerlig officiant eller någon annan person som anhöriga önskar. Ceremonin innehåller ofta mycket musik och personliga berättelser. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm hjälper er med alla tänkbara frågor kring borgerlig begravning. I Hässleholms hålls borgerliga begravningar bland annat på Hässleholms begravningskapell. Hässleholms begravningskapell rymmer upp till 30 personer och ligger på Östra begravningsplatsen i centrala delarna av Hässleholm. Även Stoby kapell finns att tillgå som kapell för borgerlig begravning. Har ni frågor om borgerlig begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Hässleholm

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Hässleholm hjälper er självklart också att ordna gravsättning enligt era önskemål. Bland andra finns: Hässleholm Norra begravningsplats, Hässleholm Östra begravningsplats, Hästveda kyrkogård, Ignaberga gamla kyrkogård, Ignaberga nya kyrkogård, Norra Sndby kyrkogård, Stoby begravningsplats och Stoby kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE