Begravningsbyrå Helsingborg
– Hos Lavendla är det tryggt och enkelt

Vackra och personliga begravningar på ett lättillgängligt och prisvärt sätt – Det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg. Vi är en modern och nytänkande begravningsbyrå med ambitionen att vara det flexibla och bekväma alternativet för anhöriga i en tid av sorg och saknad. För oss är en begravning mycket mer än bara sorg, vi ser det som en chans till att hylla det liv som faktiskt har varit. Ett liv fyllt av minnen och kärlek.

Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enklare och mer lättillgängligt för anhöriga att boka begravning. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa begravningen online via vår hemsida. Det ger en god kostnadsöversikt och ni kan dessutom boka begravningen utan tidspress var ni än befinner er.

Har ni frågor eller funderingar? Eller skulle ni bara föredra att göra er beställning via telefon? Tveka då inte att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare på Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg! Hos dem får ni vägledning och stöd. Ni når dem på telefonnummer 042-301 78 59.

Ring oss: 042-301 78 59  |  Maila oss: [email protected]

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg, vi är en begravningsbyrå i tiden!

Vi finns här för er.

042-301 78 59

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Helsingborg

En begravningsceremoni i kyrkan är traditionell och följer den svenska kyrkans ordning. Ceremonin leds av prästen i församlingen och hålls i någon av Helsingborgs kyrkor. Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg anordnar ofta kyrklig begravning och hjälper er med allt vad det innebär. Nedan presenteras ett urval av kyrkor i Helsingborg:

Adolfbergskyrkan, Allhelgonakyrkan, Den gode herdens kyrka, Elinebergskyrkan, Gustav Adolfs kyrka, Raus kyrka, Sankt Andreas kyrka, Sankt Olofs kyrka, Sankta Annas kyrka, Slottshagskyrkan, Allerums kyrka, Björkakyrkan, Bårslövs kyrka, Fjärestads kyrka, Fleninge kyrka, Frillestads kyrka, Hässlunda kyrka, Kattarps kyrka, Kropps kyrka, Kvistofta kyrka, Mörarps kyrka, Ottarps kyrka, Rydebäcks kyrka, Välinge kyrka och Välluvs kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Helsingborg

Borgerlig begravning är något som blivit allt mer populärt på senare år. Den skiljer sig från den kyrkliga ceremonin på så sätt att det är en borgerlig officiant som håller i ceremonin. Den borgerliga officianten kan vara en nära vän eller en utbildad officiant. Vid en borgerlig ceremoni står det också anhöriga fritt att själva utforma ceremonin tillsammans med den borgerliga officianten. Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg hjälper att tillgodose alla era behov säkerställer att begravningen blir precis så som ni önskat.

En borgerlig ceremoni hålls normalt i något av kapellen i Helsingborg. De vanligaste är något av kapellen i anslutning till krematoriet, dvs. Stora kapellet eller lilla kapellet. I övrigt finns följande kapell i Helsingborgs kommun: Pålsjö kapell, nya kapellet och Råå kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Helsingborg

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Helsingborg hjälper er självfallet också så att den gravsättning ni önskar äger rum. I Helsingborgs kommun finns följande gravplatser: Krematoriekyrkogården, Råå kyrkogård, Nya kyrkogården, Pålsjö kyrkogården, Kropps kyrkogård, Mörarps kyrkogård och Välluvs kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE