Lavendla

Begravningsbyrå Karlshamn

Lavendla Begravningsbyrå Kr. Wessman

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå P. Gårdell

Peter Gårdell

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Karlshamn

Lavendla Begravningsbyrå Karlshamn är den lokala begravningsbyrån där ni kan sköta allt från början till slut bekvämt och enkelt på nätet. Fördelen med att kunna boka online är att ni får tillgång till samma information via internet, även om ni geografiskt sett inte alla befinner er på samma ort. Här kan du och dina anhöriga tillsammans göra era val för att kunna komma fram till vad som känns bäst för er.
Ni bestämmer helt själva innehållet, och när bokningen är klar så ringer vi upp er och går igenom detaljerna tillsammans. Ni kan när som helst under bokningen ringa oss på Lavendla Begravningsbyrå i Karlshamn
på telefon 0770-18 81 72.

Lavendla är en begravningsentreprenör online i Karlshamn

Lavendlas ledord är omtanke, värme och engagemang och detta kan vi erbjuda er som anhöriga under planeringen av begravning. Med moderna lösningar online kan vi se till att sköta hela
beställningen så enkelt och effektivt som möjligt för att säkerställa en stressfri och enkel planering av ert avsked.
Vi är måna om att ni inte ska känna någon tidspress under planeringen och vi går alltid igenom hela planeringen med er innan begravningen äger rum. Vi kan även ordna möten via Skype.
Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå finns professionella och kunniga medarbetare, som är vana att hjälpa till under svåra stunder. Hos oss kan alla känna sig lugna, trygga och väl omhändertagna.

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Karlshamn med omnejd

Carl Gustafs kyrka, Hällaryds kyrka och Åryds kyrka är de tre kyrkorna som finns i Karlshamn och samtliga passar utmärkt för begravningar. Carl Gustafs Kyrka ligger mitt i Karlshamn och är lika vacker utvändigt som invändigt.
Kyrkans vackra takmålningar och vackra altare med marmorpelare är något som drar blickarna till sig när man kommer in i kyrkan. Hällaryds kyrka är en otroligt vacker kyrka ca 8 kilometer nordost om Karlshamn. Med sin åttkantiga lanternin är kyrkan unik, och ljuset i kyrkan är fenomenalt. Elegant inredning i blått, guld och vitt ger kyrkan ett mycket värdigt intryck. Åryds kyrka är lika ståtlig som de andra kyrkorna, och med sina gula ytterväggar ser kyrkan varm och ombonad ut både ute och inne. Inredningen går även här i blått och guld samt klassiskt vitt, och kyrkan ger en känsla av frid. Bårtäcke finns att låna från Karlshamns församling om man inte vill dekorera kistan med blommor.
Om man vill ha ta med egen musik, bör man konsultera kyrkornas musiker för överenskommelse om detta.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Karlshamn

Vid en borgerlig ceremoni kan man välja att ha den på vilken plats man själv vill, men en återkommande plats för borgerlig begravning i Karlshamn är att ha den i Hvilans Kapell som ligger vid Hvilans kyrkogård. Kapellet är vackert och erbjuder en neutral och vacker plats för att ta avsked av sina nära och kära. Man kan välja att boka en egen musiker eller pianist för ceremonin, alternativt ta med egen musik som då kan spelas på kapellets CD-spelare. Närheten till begravningsplatsen gör detta till ett populärt val då man kan välja att ha ceremonin i samband med jordfästningen. Den vackra kyrkogården bjuder även till stillsamma stunder både före och efter ceremonin i natursköna omgivningar som låter tankarna flyta och lugnet ta över.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Karlshamn

Hvilans kyrkogård ligger vid området Högadal i Karlshamn och är ett stort område som är lika rofylld som vacker. De stora mogna träden ramar in hela området och erbjuder en grönskande skugga. Välansade häckar och nykrattade grusgångar samsas med stenbelagda partier, och minneslunden är en underbart rogivande plats att samla tankarna en stund och minnas de som inte längre finns med oss. På begravningsplatsen finns kistgravar samt askgravar utöver minneslunden. Karlshamns församling kommer även inom kort att anlägga en askgravlund vid Carl Gustafs kyrka, där 1000 askgravar ska få plats.

Sök begravningshjälp i Karlshamn

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE