Värme, omtanke och engagemang

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga. Vi är en modern begravningsbyrå, där anhörigas behov har legat till grund för vår utveckling. Behov som kretsar kring mer transparens och större tillgänglighet vid planering och bokning av begravning. Vi ser det som en självklarhet att anhöriga i lugn och ro ska kunna ordna en begravning hemifrån, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. Hos Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga kan ni tryggt och enkelt boka begravningen via vår hemsida med vår hjälp över telefon. Det går också bra att komma till vårt kontor i Örebro eller boka in ett hembesök hos er i Karlskoga. Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga finns i hela Örebro län och hos oss finns inga dumma frågor.

Ring oss: 0586-21 65 95  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Genom hembesök i Karlskoga

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er.

Vi finns här för er.

0586-21 65 95

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Drottninggatan 18 b Örebro.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Karlskoga

Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga hjälper er ordna en kyrklig begravning. Kyrklig begravning är ett traditionellt sätt att hedra den avlidne. Ceremonin följer sedvanligt Svenska kyrkans ordning och äger rum i någon av Karlskogas kyrkor. Ett exempel är Karlskoga kyrka på bilden, som är centralt belägen i Karlskoga. Har ni frågor kring kyrklig begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga, så hjälper vi er. Hos oss finns inga dumma frågor. Andra kyrkor i Karlskoga kommun är Rävåskyrkan, Pingstkyrkan, Lunedskyrkan, Söderkyrkan och Österledskyrkan.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Karlskoga

Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga hjälper även att ordna borgerlig begravning. En ceremoni där anhöriga själva har möjlighet att utforma ceremonin efter den avlidnes önskemål. En borgerlig officiant kan hålla i ceremonin, men även en nära vän kan göra det. Trots att en borgerlig ceremoni inte har någon direkt religiös koppling så är det vanligt att den har religiösa inslag. En borgerlig begravning hålls i något av kapellen i Karlskoga, så som exempelvis lilla eller stora kapellet på Fridens kapell, Karlsdals kapell, eller kanske Barmhärtighetens kapell. Har ni frågor om borgerlig begravning är ni alltid välkomna att fråga oss på Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Karlskoga

Gamla kyrkogården i Karlskoga är den äldsta och mest traditionella gravplatsen i Karlskoga. Idag är lite drygt 1000 personer gravsatta på kyrkogården. Andra gravplatser i Karlskoga är Karlsdals kyrkogård och Östra Kyrkogården. Lavendla Begravningsbyrå Karlskoga hjälper er självklart också rörande frågor om gravsättning.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE