Värme, omtanke och engagemang

Hos Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona kan ni anhöriga enkelt planera och boka begravningen hemifrån via vår hemsida. Vi på Lavendla tycker nämligen inte det ska vara ett måste att besöka ett lokalt kontor för att köpa begravning. Istället tycker vi att det är viktigt att man som anhörig i lugn och ro ska kunna överväga och göra de val man känner för, utan att känna någon tidspress. Samtidigt tycker vi det är viktigt att man som anhörig får en bra överblick kring begravningens kostnader, så att inte detta blir en överraskning när begravningen ska betalas. Om ni hellre känner för att ringa till oss, går det lika bra. Ni når oss på 0771-22 21 21, och kom ihåg, inga frågor är för dumma eller för små.

Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona finns i hela Blekinge, från Kristianopel i öst till Olofström i väst. Välkommen att kontakta oss!

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Karlskrona

Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona hjälper er att ordna en traditionell kyrklig begravning i Karlskrona. En begravning som utformas enligt svenska kyrkans ordning och leds av församlingens präst. Ceremonin äger rum i någon av kyrkorna i Karlskrona, exempelvis Kungsmarkskyrkan som invigdes 1975. Kyrkan är modern och handikappanpassad och rymmer ca 200 sittande personer. I direkt anslutning ligger församlingsgården som kan användas för en efterföljande minnesstund. Församlingsgården rymmer ca 50 personer. Har ni frågor om kyrklig begravning är vi på Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona behjälpliga och svarar på frågor. I övrigt finns följande kyrkor i Karlskrona kommun:

Aspö kyrka, Augerums kyrka, Emanuelskyrkan, Flymens kyrka, Fredrikskyrkan, Fridlevstads kyrka, Hasslö kyrka, Heliga Trefaldighetskyrkan, Jämjö kyrka, Lösens kyrka, Nättraby kyrka, Ramdala kyrka, Rödeby kyrka, Sillhövda kyrka, Sturkö kyrka, Tjurkö kyrka, Torhamns kyrka och Tvings kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona.

Börja här

Borgerlig begravning i Karlskrona

Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona ordnar även borgerlig begravning. En ceremoni med mindre, alternativt inga religiösa inslag. Vid en borgerlig begravning har anhöriga själva stort inflytande över hur ceremonin ska utformas. Till sin hjälp har de någon av Lavendlas borgerliga officianter, eller kanske någon nära vän till den avlidne. Har ni frågor kring borgerlig begravning så hör gärna av er till oss på Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona. Nedan presenteras ett urval av de kapell som finns i Karlskrona kommun: Avaskärs kapell, Saleboda kapell, Vämö Kapell, Kapell Boken och Kapell Eken.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona.

Börja här

Gravplatser i Karlskrona

Följande gravplatser finns i Karlskrona kommun: Vämö kyrkogård, Aspö kyrkogård och Griftegården i Augerum. Den senare har även en speciell gravplats för muslimer. Har ni frågor om gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Karlskrona gärna till.

Börja här

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE