Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Kristinehamn – Lavendla

Begravningen är en helhet där planering, praktiska förberedelser och samordning av dödsboets ansvar är de största delarna som ska tas hand om av er anhöriga. Ni som anhöriga ska i lugn och ro kunna tänka igenom hur ni vill att begravningen ska utformas. Kanske finns det även önskemål från den avlidne att beakta.
Hos oss behöver ni inte ha bråttom med allt det praktiska. Ni kan boka begravningen i lugn och ro online via vår hemsida, och samtidigt styra över kostnaderna då ni själva väljer vad ni vill ska ingå. Vi finns tillgängliga för er under både planering och bokning, och om ni väljer att boka online, kontaktar vi er inom 24 timmar efter bokning för att säkerställa att allt är som det ska och hjälpa med eventuella frågor. Önskar ni hjälp, är vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

 

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Kristinehamn

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå i Kristinehamn. Vi är en modern begravningsbyrå i Kristinehamn, vars verksamhet baseras på flexibla och moderna lösningar. Vi vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för er att boka begravning. Av den anledningen har vi också gjort det möjligt att i lugn och ro kunna planera och boka allt hemifrån via vår hemsida. På detta sätt kan alla anhöriga ta del av planeringen och informationen som finns tillgänglig. Vi kan även boka in ett möte via Skype om det önskas. Vi finns för er, och tillsammans kan vi skapa en vacker begravning för era nära och kära. Välkommen till oss på Lavendla.

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Kristinehamn med omnejd

En flitigt använd kyrka för kristna begravningar i Kristinehamn med omnejd är den röda träkyrkan, Visnums kyrka. Denna kyrka kan inuti vid första anblick nästan kännas överdådig med alla gyllene dekorationer, men snart skänker sig värmen över oss, och kyrkan ger ett ombonat och familjärt intryck. De mörka träslagen tillsammans med blåa detaljer gör kyrkan till elegant i all sin överdådighet, och är en hjärtlig kyrka för ett sista avsked.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Kristinehamn

På Nya kyrkogården finns Ljusets kapell som används bland annat för borgerliga begravningar i Kristinehamn med omnejd. I anslutning till kapellet finns ett urnutlämningsrum. Där kan man hämta de kvarlevor som ska gravsättas i urngravarna på området. Inuti Ljusets kapell är det rätt mörkt sitt namn till trots, och den gråa inredningen ger en respektingivande lokal som är ett mycket värdigt val för det sista avskedet. En borgerlig begravning kan hållas var ni som anhöriga själva vill. Det kan till exempel vara utomhus, i hemmet eller på en närbelägen herrgård eller annan lokal. Ni bestämmer själva, och vi på Lavendla står till ert förfogande om ni behöver hjälp med detta.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Kristinehamn

Kristinehamn har åtta stycken kyrkogårdar och vi kan hjälpa er med att hitta just den begravningsplats i Kristinehamn som passar era behov och önskemål. Samtliga kyrkogårdar kantas av lövträd och har stora grönytor som tillsammans med välansade häckar och vackert krattade grusgångar bjuder in till en stillsam vila för de som inte längre finns med oss, och en lugn oas för oss som vill minnas dem.

Sök begravningshjälp i Kristinehamn

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE