rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Kungsängen

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen

Att planera och boka en begravning kan kännas tungt och smärtsamt i en tid av stor sorg och saknad. Hos Lavendla strävar vi efter att göra denna process så enkel och smärtfri som möjligt. Hos oss planerar och anordnar ni begravningen på era villkor, när och var ni vill. På Lavendla finns inga måsten, regler eller begränsningar. Vi hjälper er att skapa just det avsked som ni vill ha, personligt, vackert och minnesvärt. Hos oss möts ni av professionella begravningsrådgivare, trygghet och stor omtanke. Planera och boka din begravning via vår hemsida eller kontakta någon av våra rådgivare. Skulle ni föredra att träffa oss personligen? Se då till att boka in en tid för personlig rådgivning. Vi kan även boka in en tid för hembesök hos er i Kungsängen om ni hellre önskar det. Vi på Lavendla finns alltid nära tillhands, tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar.

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen, vi hjälper er att skapa ett minnesvärt avsked.

 

Vi hjälper dig med begravning i Kungsängen

Kontakta oss

Ring oss på 08 - 22 11 01 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Kungsängen

Lavendla begravningsbyrå i Kungsängen hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Kungsängen

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Kungsängen

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Kungsängen

Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen står till ert förfogande att ordna en Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Kungsängen

Borgerlig begravning är ett fint sätt att ta farväl, där ceremonin står fri för anhöriga att utforma själva. Ceremonin leds av en borgerlig officiant, och innehåller trots avsaknaden av en direkt religiös koppling, ofta ändå religiösa inslag. En borgerlig officiant kan vara vem som helst. Behöver ni tips om en lämplig person så hjälper Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen er. EnVälkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Ett urval av gravplatserna i Upplands-Bro kommun är: Bro kyrkogård, Håbo kyrkogård, Tibble kyrkogård och Håtuna kyrkogård. På Bro och Kungsängens kyrkogård finns även muslimska gravkvarter.

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshem även till själva ceremonin. Läs mer om vilka församlingshem som finns i din närhet.

Läs mer Läs mindre

Solister och officianter i Kungsängen

Helena Gedda

Sångare
Läs mer om Helena
Georg Källström

Georg Källström

Sångare
Läs mer om Georg
Jessica Jäger

Jessica Jäger

Sångerska
Läs mer om Jessica
Oskar Briland

Oskar Briland

Musiker
Läs mer om Oskar
Pia Ternström

Pia Ternström

Sångerska/Officiant
Läs mer om Pia
Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

Begravningsofficiant
Läs mer om Ewa
Lena Lundgren

Lena Lundgren

Sångerska
Läs mer om Lena
Eleonor Léone

Eleonor Léone

Sångerska
Läs mer om Eleonor
Från hjärtat

Från hjärtat

Sångduo
Läs mer om Från hjärtat
Agnes Auer

Agnes Auer

Sångerska
Läs mer om Agnes
Linnea Andreassen

Linnea Andreassen

Sångerska
Läs mer om Linnea
Cecilia Rafstedt Ray

Cecilia Rafstedt Ray

Sångerska
Läs mer om Cecilia
Britta Bergström

Britta Bergström

Sångerska
Läs mer om Britta
Susanne Owenius

Susanne Owenius

Sångerska
Läs mer om Susanne
Lovisa Lindkvist

Lovisa Lindkvist

Officiant
Läs mer om Lovisa
Maria Lavrell

Maria Lavrell

Sångerska
Läs mer om Maria