Lavendla

Begravningsbyrå Kungsängen

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Kungsängen
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Att planera och boka en begravning kan kännas tungt och smärtsamt i en tid av stor sorg och saknad. Hos Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen strävar vi efter att göra denna process så enkel och smärtfri som möjligt. Hos oss planerar och anordnar ni begravningen på era villkor, när och var ni vill. På Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen finns inga måsten, regler eller begränsningar. Vi hjälper er att skapa just det avsked som ni vill ha, personligt, vackert och minnesvärt. Hos oss möts ni av professionella begravningsrådgivare, trygghet och stor omtanke. Planera och boka din begravning via vår hemsida eller kontakta någon av våra rådgivare på telefonnummer 08-22 11 01. Skulle ni föredra att träffa oss personligen? Se då till att boka in en tid för personlig rådgivning på vårt kontor i Solna Strand. Vi kan även boka in en tid för hembesök hos er i Kungsängen om ni hellre önskar det. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen finns alltid nära tillhands, tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen, vi hjälper er att skapa ett minnesvärt avsked.

 

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Kungsängen

Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen står till ert förfogande att ordna en kyrklig begravning i Kungsängen. Ett traditionellt och minnesvärt sätt att ta farväl. Efter att ni gjort er bokning hos oss kommer en präst att kontakta er inom kort. Med prästen från församlingen går ni igenom ceremonin och eventuella frågor som uppkommit. En kyrklig begravning i Kungsängen kan exempelvis hållas i Kungsängens kyrka. Kungsängens kyrka på bilden uppfördes redan på 1200-talet och är byggd i natursten, hette tidigare Stockholms-Näs kyrka. Andra kyrkor i Upplands-Bro kommun är: Bro kyrka, Håbo-Tibble kyrka, Håtuna kyrka, Låssa kyrka och Västra Ryds kyrka. Har ni frågor kring kyrklig begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Kungsängen

Borgerlig begravning är ett fint sätt att ta farväl, där ceremonin står fri för anhöriga att utforma själva. Ceremonin leds av en borgerlig officiant, och innehåller trots avsaknaden av en direkt religiös koppling, ofta ändå religiösa inslag. En borgerlig officiant kan vara vem som helst. Behöver ni tips om en lämplig person så hjälper Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen er. En borgerlig begravning hålls normalt i ett kapell. Ofta används något av Skogskyrkogårdens kapell i Enskede då det i Kungsängen inte finns så många kapell att tillgå. Ett kapell som ligger i Upplands-Bro kommun är Bro kapell. Har ni frågor kring borgerlig begravning så kontakta gärna oss på Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Kungsängen.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Kungsängen

Ett urval av gravplatserna i Upplands-Bro kommun är: Bro kyrkogård, Håbo kyrkogård, Tibble kyrkogård och Håtuna kyrkogård. På Bro kyrkogård finns även ett muslimskt gravkvarter.

 

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Sök begravningshjälp i Kungsängen

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE