Lavendla

Begravningsbyrå Landskrona

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå P. Gårdell

Peter Gårdell

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Landskrona
– Hos Lavendla är det enkelt och bekvämt att boka en begravning

Vackra och personliga begravningar på ett lättillgängligt och prisvärt sätt – Det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Landskrona. Vi är en modern och nytänkande begravningsbyrå med ambitionen att vara det flexibla och bekväma alternativet för anhöriga i en tid av sorg och saknad. För oss är en begravning mycket mer än bara sorg, vi ser det som en chans till att hylla det liv som faktiskt har varit. Ett liv fyllt av minnen och kärlek.

Lavendla Begravningsbyrå Landskrona startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enklare och mer lättillgängligt för anhöriga att boka begravning. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa begravningen online via vår hemsida. Det ger en god kostnadsöversikt och ni kan dessutom boka begravningen utan tidspress var ni än befinner er.

Har ni frågor eller funderingar? Eller skulle ni bara föredra att göra er beställning via telefon? Tveka då inte att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare på Lavendla Begravningsbyrå Landskrona! Hos dem får ni vägledning och stöd. Ni når dem på telefonnummer 0418-30 23 01.

Lavendla Begravningsbyrå Landskrona finns i hela Skåne, från Helsingborg i norr till Höllviken i söder. Har ni frågor kring begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Ring oss: 0418-30 23 01 |  Maila oss: [email protected] | Besök oss: Kungsgatan 20A, Malmö

Vi finns här för er.

0418-30 23 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Kungsgatan 20A, Malmö.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Landskrona

Lavendla Begravningsbyrå Landskrona hjälper er ordna en minnesvärd kyrklig begravning i traditionell stil. Församlingens präst kommer kontakta er och gå igenom ceremonin, eventuell musik och de psalmer som ska sjungas. Detta utifrån svenska kyrkans ordning, som är den utformning som kyrkliga begravning har. I Landskrona finns flertalet kyrkor att ordna kyrklig begravning i, en av dessa är S:t Johannes kyrka på bilden som ligger invid Landskrona kyrkogård. S:t Johannes kyrka är ritad av domkyrkoarkitekt Eiler Graebe och rymmer 200 personer.

Andra kyrkor i Landskrona kommun är: Annelövs kyrka, Asmundtorps kyrka, Glumlövs kyrka, Härslövs kyrka, Johannes Döparens katolska kyrka, Saxtorps kyrka, Sofia Albertina kyrka, Söby kyrka, Tofta kyrka och Vadensjö kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Landskrona.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Landskrona

Lavendla Begravningsbyrå Landskrona hjälper er gärna ordna en finns borgerlig begravning där ni som anhöriga själva har möjlighet att utforma ceremonin. Till er hjälp har ni en borgerlig officiant, som om ni vill kan utgöras av en nära vän. Flexibiliteten kring att utforma en borgerlig ceremoni är stor. I Landskrona finns vackra S:t Jakob kapell på bilden att ha borgerlig begravning i. S:t Jakob kapell ligger precis som S:t Johannes kyrka invid Landskrona kyrkogård. Ett annat kapell i Landskrona är Borstahusens kapell norr om staden.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Landskrona.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Landskrona

Lavendla Begravningsbyrå Landskrona hjälper er även ordna allt kring gravsättning. Följande gravplatser finns i Landskrona kommun: Landskrona kyrkogård, Gamla begravningsplatsen, S:t Ibbs kyrkogård, Härslövs nya kyrkogård, Härslövs gamla kyrkogård, Ottarps kyrkogård, Säby kyrkogård, Vadensjö kyrkogård och Örja kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Landskrona

Kungsgatan 20A, Malmö 0418-30 23 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE