Begravningsbyrå Lerum
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Lerum, hos oss får ni hjälp att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett tryggt och bekvämt sätt. Vi är begravningsbyrån som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för anhöriga i en tid av sorg och saknad. Hos oss kan ni därför planera och boka begravningen direkt via vår hemsida, när just ni har kraft och möjlighet. Onlinebokningen är öppen dygnet runt och ni är alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra kunniga rådgivare för stöd och vägledning i planeringsprocessen. Hos dem kan ni även boka begravningen direkt via telefonen om ni så önskar. 

Har ni andra frågor eller funderingar? Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Lerum finns inga dumma frågor, kontakta oss så hjälper vi er. Våra kontaktuppgifter hittar ni nedan!

Ring oss: 031-797 44 69 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg  (boka tid innan besök)

Varmt välkomna till oss på Lavendla Begravningsbyrå Lerum, tillsammans skapar vi ett vackert avsked. 

Vi finns här för er.

031-797 44 69

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Lerum

Lavendla Begravningsbyrå hjälper er att skapa en fin och minnesvärd kyrklig begravning i Lerum. Vi låter er bestämma exakt hur ni vill ha det, och vi ser sedan till att allt utförs korrekt och riktigt för att säkerställa att det blir en värdig och fin ceremoni. Efter er beställning har bekräftats av er, kommer vi ringa upp er för att gå igenom era val och dubbelkolla allt. Vi kommer även att föreslå ändringar om något med fördel skulle kunna ändras, men alla val är helt era egna. När planeringen är klar, kommer en präst eller pastor att ta kontakt med er omgående för att utforma ceremonin.

Kyrkor i Lerum är bland andra: Aspenkyrkan, Aspenäs kyrka, Lerum kyrka, Skallsjö kyrka, Stenkullens kyrka, Stora Lundby kyrka (se bild) och Östads kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Lerum

En borgerlig begravning är helt flexibel sett till de anhörigas och den avlidnes önskemål. Det finns ingen lag eller några regler för hur, när eller var den ska ske. En borgerlig begravning kan antingen vara helt fri från religiösa inslag, men kan likväl även ha religiösa inslag. Ofta är man i ett kapell, eller annan lokal som upplåts av Lerums församling kostnadsfritt. Ni som anhöriga planerar den borgerliga begravningsceremonin med vår borgerliga officiant i Lerum, och vi lovar att vara lyhörda för alla era önskningar. Välkommen att planera begravningen med oss i Lerum.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Lerum

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Inne i Lerum stad finns tre kyrkogårdar, som alla är belägna runt Lerums kyrka. Dessa är Västra kyrkogården, Östra kyrkogården samt Gamla kyrkogården i Lerum.

Det finns även fler kyrkogårdar inom Lerum kommun, så som Östads kyrkogård där det finns såväl minneslund som askgravplats.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE