Lavendla

Begravningsbyrå Lindesberg

Lavendla Begravningsbyrå Kr. Wessman

Kristina Wessman

Lavendla Begravningsbyrå C. Söderberg

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din nya begravningsbyrå i Lindesberg – Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg är en nytänkande begravningsbyrå som ser till sina kunders bästa. Ni som anhöriga kan planera och boka begravningen hemifrån via vår hemsida, eller över telefon. På detta sätt slipper ni stress och obekväma möten. Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg finns alltid där när ni vill ha hjälp eller handledning, via telefon eller via e-pos. Ni kan i lugn och ro boka alla delar, och om ni bor på olika orter kan alla smidigt ta hjälp av samma information via vår hemsida. Välkommen.

 

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Lindesberg

Begravningen är en helhet där planering, praktiska förberedelser och samordning av dödsboets ansvar är de största delarna som ska tas hand om av er anhöriga.
Ni kan tillsammans med andra anhöriga boka hela begravningen online hos oss på Lavendla, och kan få en god överblick över vad som ska ingå, samt kostnader.
Hos oss behöver ni inte ha bråttom med allt det praktiska. Ni kan boka begravningen i lugn och ro och vi finns tillgängliga för er under både planering och bokning. Om ni väljer att boka online, kontaktar vi er inom 24 timmar efter bokning för att säkerställa att allt är som det ska och hjälpa med eventuella frågor. Vi finns för er, och tillsammans kan vi skapa en vacker begravning för era nära och kära. Välkommen till oss på Lavendla.

 

Vi finns här för er.

019-765 20 07

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Drottninggatan 18 b Örebro.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Lindesberg med omnejd

Om ni önskar anordna en kyrklig begravning i Lindesberg med omnejd kan vi hjälpa er med det praktiska kring detta. Begravningen kan äga rum i någon av våra kyrkor eller i gravkapellet på Södra kyrkogården. Vi hjälper givetvis till med bokning av kyrka eller kapell.
Det finns ett par olika kyrkor att välja på, men Lindesbergs kyrka vid Lindessjöns strand är ett populärt val tack vare sitt vackra läge vid vattnet samt den underbart rogivande insidan i kyrkan som går i vit med gråa inslag. Kyrkan utstrålar en värdighet blandad med gemytlig värme, och dess stora målade fönster bakom dess altare drar blickarna till sig så fort man kommer in i kyrkan. Bårtäcke kan kostnadsfritt lånas av församlingen, och dess gråa toner blandas väl med den övriga inredningen.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Lindesberg

En borgerlig begravning i Lindesberg med omnejd kan utformas på det sätt som ni själva önskar. Det finns ingen stadgad ordning och ceremonin kan utföras helt utan religiösa inslag om ni så önskar. En lokal som kan användas under begravningen är Gravkapellet på Norra kyrkogården. De religiösa föremålen kan vid behov täckas över, och lokalen är neutral i sin utsmyckning. Här kan man ge sina nära och kära ett värdigt och vackert avslut som är avskalat och respektfullt. Hit kan man som anhörig ta med egen utrustning för att spela musik, eller så kan vi tillsammans boka en solist eller musiker om ni så önskar.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Lindesberg

I Lindesberg finns fyra kyrkogårdar. På de olika kyrkogårdarna förekommer kistgravar, urngravar, askgravplatser samt minneslund. På Södra kyrkogården och Ramsbergs Nya Kyrkogård finner man alla gravsättningsformer, medan de andra tillgängliga begravningsplatserna enbart erbjuder urnnedsättning. Vi kan hjälpa dig att gå igenom de olika alternativen och komma överens om ett val av gravsättning som passar dig och dina anhörigas behov.

Sök begravningshjälp i Lindesberg

Drottninggatan 18 b Örebro 019-765 20 07 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE