Värme, omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg är en nytänkande aktör i en traditionell bransch. Vi erbjuder er ett tryggare och enklare alternativ vid planeringen och bokandet av begravningen och allt som hör därtill. Eftersom ni nu kan planera och boka begravningen hemifrån, över nätet eller telefon, slipper ni stress och obekväma möten i en tid av sorg. Ni väljer själva tid, plats och hur begravningen ska ske, med personer som ni väljer i er närhet. Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg finns alltid där när ni vill ha hjälp eller handledning, via telefon, email eller chatt. Helt enkelt på era villkor.

Lavendla Begravningsbyrå finns över hela Örebro län och det finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi er.

Ring oss: 019-765 20 07  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Genom hembesök i Lindesberg

 

Vi finns här för er.

019-765 20 07

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Drottninggatan 18 b Örebro.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Lindesberg

Lavendla Begravningsbyrå hjälper er ordna en kyrklig begravning i Lindesberg. Vi har erfarenhet av att anordna kyrkliga begravningar över hela Örebro län. Normalt sett följer begravningsceremonin den av Svenska Kyrkan fastställda ordning. Det är dock även möjligt att hålla en kyrklig begravning inom en annat kyrkligt samfund, och de har oftast egna ordningar för begravningsceremonier som ofta är väldigt lika Svenska Kyrkans ordning men med större flexibilitet till personliga önskemål. Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg hjälper er genom hela processen – Tveka inte att höra av er till oss om ni vill veta mer om kyrklig begravning i Lindesberg.

I Lindesbergs kommun finns bland annat följande kyrkor: Fellingsbro kyrka, Guldsmedshyttans kyrka, Lindesbergs kyrka (på bilden), Näsby kyrka, Ramsbergs kyrka, Spannarboda kyrka och Vedevågs kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Lindesberg

Det finns flera anledningar till varför man vill anordna en borgerlig begravning. Kanske är man inte religiös, eller så är man inte med i Svenska Kyrkan eller annat kyrkligt samfund och kan därmed inte hålla begravningsceremonin i en kyrka. Det kan också vara att man önskar större flexibilitet i hur ceremonin ska utformas. Begravningsceremonin utformas helt efter personligt tycke och kan antingen hållas av Lavendla Begravningsbyrå Lindesbergs officiant eller någon annan person som ni önskar. Det är vanligast att man håller till i ett kapell, som ofta kan göras helt fri från religiösa symboler. Observera att en borgerlig begravning inte nödvändigtvis måste vara fri från religiösa inslag, utan kan i allra högsta grad vara religiös. Ett exempel på kapell i Lindesbergs kommun är Gravkapellet på Södra Kyrkogården. Ring oss för kostnadsfri rådgivning.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Lindesberg

I Lindesbergs kommun kan vi på Lavendla Begravningsbyrå Lindesberg hjälpa er med gravsättning på samtliga gravplatser och kyrkogårdar i Sverige. Några av dessa i Lindesbergs kommun är följande: Södra kyrkogården (Lindesberg), Norra kyrkogården (Lindesberg), Bergskyrkogården, Cederborgska kyrkogården, Gamla kyrkogården (Ramsberg) samt Nya kyrkogården (Ramsberg).

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE