Lavendla 

Begravningsbyrå Lomma

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Lavendla begravningsbyrå i Lomma

Hej och varmt välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Lomma. Vi är en traditionell begravningsbyrå med ett nytänkande arbetssätt. Hos oss kan du planera och boka begravningen på tre olika vis. I ett möte, via telefon eller i vårt planeringsverktyg här på lavendla.se. Oavsett val får ni alltid tillgång till en personlig rådgivare hos oss. Rådgivaren blir till er trygga hand och följer er från start till mål. Han eller hon sköter allt det administrativa och finns där för att kunna besvara alla era frågor.

Fördelen med att planera via telefon (tillsammans med din rådgivare) eller i vårt planeringsverktyg på lavendla.se är förstås att det blir lite mer flexibelt för er som anhöriga. Ni får dels längre tid att fundera över de olika valen i lugn och ro. Därtill kan ni göra det på en tidpunkt som passar just er. Om ni stöter på frågor längs vägen är det bara att slå oss en signal så hjälper vi er vidare. Du är självklart garanterad exakt samma rådgivning oavsett om du väljer att planera i ett möte, via telefon eller i vårt planeringsverktyg.

Varmt välkomna till oss på Lavendla Begravningsbyrå Lomma – Vi gör det svåra lättare.

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Lomma

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

Läs mer

Berättelser från kunder

Anne-Pia Johansson

Lomma

“Jag är mycket nöjd med allt som ni utförde och den trevliga kontakt jag har haft med de personer som utför tjänsterna. Kunde inte blivit bättre.”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Marie Sandström

Marie, eller Majsan som vi också kallar henne, tycker om att ta tillvara på livet. Hon yogar, springer, seglar och åker skidor. Ett annat stort intresse är att resa. Gärna långt bort och länge. Sedan har hon också en sida som gillar att göra ingenting. Att bara vara.

Kristina Wessman

För Kristina finns det bara ett paradis på jorden, nämligen hennes hus på Gotland. Där tillbringar hon så mycket tid hon bara kan med familj och vänner. På fritiden ägnar hon sig gärna åt yoga och hon sjunger även i kör.

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
Kyrklig begravning hos Lavendla

Kyrklig begravning i Lomma

Vid en kristen begravning i Lomma finns det möjlighet att hålla begravningen antingen i Lomma kyrka eller i kapellet. Den nuvarande kyrkan med sitt ljusa kyrkorum och stora fönster ligger vackert vid ån mitt i samhället. Här finns möjlighet till större begravningar, och med en ljudanläggning som klarar av moderna musikmedier, samt bårtäcke finns här alla möjligheter att utforma en begravning som passar både sällskapet och den avlidne. Lomma kyrka ligger i direkt anslutning till kyrkogården, och här ligger även begravningskapellet där sällskap på upp till 32 personer kan rymmas.

Borgerlig begravning hos Lavendla

Borgerlig begravning i Lomma

Det vackra och tidlösa begravningskapellet i Lomma, där även borgerlig begravning kan genomföras, har dessutom vägghöga fönster ut mot ån, vilket blir ett mycket fint inslag i begravningen, då gästerna kan se naturens skiftningar under själva ceremonin. Även här finns ljudanläggning att spela musik på under begravningen. Önskar man en annan lokal för en borgerlig begravning i Lomma finns alla möjligheter till det, då just borgerliga begravningar är mer fria i val av lokal. Här kan man till exempel genomföra ceremonin ute vid havet, eller varför inte vid ett älskat sommarhus? Vi hjälper er gärna i valet av plats för ceremonin.

Begravning utan ceremoni - direktkremation - Lavendla

Begravning utan ceremoni i Lomma

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Lomma hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Kyrkogårdar och begravningsplatser Lavendla

Begravningsplatser i Lomma

Lomma kyrkogård ligger som sagt i direkt anslutning till Höje Å, vilket ger ett mycket rofyllt intryck som följer en över hela kyrkogården. Här finns flera olika gravskick, urnnischer, askgravplatser, minneslundar och traditionella gravar med möjlighet till både urna och kista. Hela kyrkogården kantas av stora lindar, björkar, hassel och andra lövträd. Fågelkvittret i träden skänker lugn, och i kombination med ljuden från ån blir detta till en mycket vacker ljudbild i den parkliknande kyrkogården.

Du som vill ta en första kontakt med oss angående begravning i Lomma är varmt välkommen att kontakta oss, online, via e-post eller telefon. Vi finns där för dig.