Lavendla

Begravningsbyrå Mjölby

Lavendla Begravningsbyrå André

André Medborg

Lavendla Begravningsbyrå J. Olsson

Jenny Ohlsson

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Mjölby – Lavendla

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå i Mjölby. Vi är en modern begravningsbyrå där vi sätter de anhöriga i fokus. Vi vill att det ska vara enkelt och tryggt att boka begravning, så därför har vi valt att erbjuda er möjligheten att boka allting hemifrån via vår hemsida i lugn och ro. Ni får en god kostnadsöverblick och kan bestämma er anhöriga emellan om hela innehållet. Lavendla Begravningsbyrå Mjölby grundades med viljan att göra processen tryggare, enklare och mer prisvärd. Om ni skulle behöva rådgivning eller hjälp under bokningen finns vi alltid till hands, bara ett telefonsamtal bort. Välkommen.

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Mjölby

VI finns här för er om ni har frågor eller funderingar kring den stundande begravningen och planeringen av denna. Vi på Lavendla Begravningsbyrå i Mjölby vill att ni som anhöriga ska känna er trygga hela vägen under varje steg i bokningen. Därför kan ni boka allt online, från hemmets trygghet men även tillsammans med oss på vårt kontor om ni hellre föredrar detta. Tillsammans skapar vi ett vackert och värdigt avsked av den avlidne. Välkomna till oss på Lavendla.

Vi finns här för er.

0142-60 91 60

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Skolgatan 7, Linköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Mjölby med omnejd

Mjölby kyrka med sin gula fasad lyser som en solstrimma i Mjölby. Här kan man anordna en kyrklig begravning om man så önskar. Kyrkans inredning är vit och grå och har ett påtagligt lugn. De vackra glasmålningarna i kyrkan ger rummet en elegant värdighet och är oerhört vackra. Mjölby församling har tre bårtäcken som man kan låna utan kostnad. Färgerna är blått, gult eller grått, som alla passar vackert in i kyrkans neutrala inredning.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Mjölby

Alla vill inte ha en kyrklig begravning. En borgerlig begravning i Mjölby kan anordnas på flera ställen, då valet av plats är helt upp till er som anhöriga. Även innehållet är helt upp till er, och en borgerlig begravning kan även ha religiösa inslag om man så önskar. Mjölby gravkapell är en lokal som man kan använda vid en borgerlig begravningsceremoni. Lokalen är neutral i sin utformning och sparsamt utsmyckad. Kapellet ligger på Mjölby griftegård och är därmed belägen i en naturskön och välvårdad omgivning som är en underbar plats av stillhet att ta ett sista farväl på.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Begravningsplatser i Mjölby

Mjölbys nya kyrkogård är egentligen en sammanslagning av flera kyrkogårdar, och här finner vi kistgravar, en askgravplats samt en minneslund. Askgravplatsen är bågformad med en blomsterrabatt som kantar de små plakaten där de avlidnes namn står prydligt inristade. Miljön på kyrkogården påminner nästan lite om en engelsk lantträdgård med alla de små planeringsgrupper och yviga tujahäckar och buskar. En fantastiskt naturlig och välvårdad plats för den sista vilan med ett påtagligt harmoniskt lugn.

Sök begravningshjälp i Mjölby

Skolgatan 7, Linköping 0142-60 91 60 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE