Värme, omtanke och engagemang

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Mjölby. Med mångårig erfarenhet inom begravningsbranschen insåg vi att många tycker att begravningsprocessen var komplicerad, invecklad och dyr. Det kan också vara obekvämt att sitta mittemot en begravningsrådgivare med ett egenintresse av att sälja dyrare tjänster än vad som behövs, då man själv kanske inte har jättebra koll på hur begravningsprocessen faktiskt fungerar. Lavendla Begravningsbyrå Mjölby grundades med viljan att göra processen tryggare, enklare och mer prisvärd. Därmed kan vi nu erbjuda er att planera begravningen hemifrån med familjen, över internet eller telefon. Ni kan när som helst vända er till oss när ni undrar över något eller önskar kostnadsfri rådgivning. Vi på Lavendla Begravningsbyrå i Mjölby tror att begravningen blir både finare och mer minnesvärd när det är de anhöriga får tänka fritt och utan tidspress, i en miljö de är bekväma i.

Lavendla Begravningsbyrå Linköping är verksamma i hela Östergötland, från Finspång i norr till Kisa i söder. Hos Lavendla Begravningsbyrå i Mjölby finns inga frågor som är för små eller dumma. Hos oss är ni alltid välkomna när ni behöver oss!

Ring oss: 0142-60 91 60 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Skolgatan 7, Linköping (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

0142-60 91 60

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Skolgatan 7, Linköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Mjölby

Vi på Lavendla Begravningsbyrå finns där för er när ni önskar boka en kyrklig begravning i Mjölby, eller resten av Sverige. Detta är den mest traditionella begravningsceremoni och följer ofta Svenska Kyrkans ordning. När ni, tillsammans med oss, gått igenom samtliga val över telefon för en sista avstämning och bekräftelse på er bokning, kommer en präst omgående att kontakta er från den församling i Mjölby där begravningen kommer äga rum. Det är även möjligt att anordna en kyrklig begravning i ett annat kyrkligt samfund än Svenska Kyrkan, vilket vi även hjälper er med då detta önskas. Notera att den avlidne normalt behöver vara medlem i det kyrkliga samfund där begravningen ska äga rum.

Följande kyrkor är ett urval av samtliga som finns i Mjölby kommun: Appuna kyrka, Bjälbo kyrka, Herrberga kyrka, Hogstads kyrka, Högby kyrka, Järstads kyrka, Kumla kyrka, Mjölby kyrka, Normlösa kyrka, Skeppsås kyrka, Sya kyrka, Vallerstads kyrka, Veta kyrka, Viby kyrka, Vårfrukyrkan, Väderstads kyrka, Västra Hargs kyrka, Västra Skrukeby kyrka och Östra Tollstads kyrka på bilden.

Välkommen att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Mjölby för kostnadsfri rådgivning.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Mjölby

Lavendla Begravningsbyrå i Mjölby vet att en kyrklig begravning inte är något för alla. Det finns flera anledningar till varför vissa föredrar en borgerlig begravningsceremoni framför en kyrklig eller annan form av begravning, dels kanske man önskar en begravning fri från religiösa inslag. En borgerlig begravningsceremoni är inte nödvändigtvis helt från religiösa inslag, och många väljer även en borgerlig begravning framför kyrklig begravning då denna erbjuder större flexibilitet i ceremonins utformning. En borgerlig begravningsceremoni i Mjölby kan utformas helt enligt personliga önskemål och vi på Lavendla hjälper er utforma denna enligt era specifika önskemål tillsammans med vår lokala representant och borgerliga officiant i Mjölby. Lokal tillhandahålls utan kostnad i form av Mjölby gravkapell.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Mjölby

I Mjölby finns följande gravplatser och kyrkogårdar: Appunda kyrkogård, Bjälbo kyrkogård, Herrberga kyrkogård, Hogstad kyrkogård, Högby kyrkogård, Järstad kyrkogård, Kumla kyrkogård, Lundby kyrkogård, Mjölby kyrkogård, Normlösa kyrkogård, Skeppsås kyrkogård, Skänninge kyrkogård, Sya kyrkogård, Vallerstad kyrkogård, Veta kyrkogård, Viby kyrkogård, Väderstad kyrkogård, Västra Harg kyrkogård och Östra Tollstad kyrkogård.

Dessa skiljer sig i sitt utbud av gravsättningsformer, och vi rådger er gärna i de fall ni skulle önska detta. Kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Mjölby för kostnadsfri rådgivning.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE