Lavendla

Begravningsbyrå Motala

Lavendla Begravningsbyrå André

André Medborg

Jenny Ohlsson

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Värme, omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Motala är en modern begravningsbyrå med anhörigas behov i centrum. Ett behov som yttrar sig i att det behöver vara enklare och mindre omständligt att ordna en begravning. För att uppnå detta har vi gjort det möjligt för anhöriga att via vår hemsida, tryggt och enkelt boka begravningen hemifrån. Ingen tidspress kring de val som ska göras. Ingen merförsäljning som spelar på anhörigas samvete. Hos Lavendla Begravningsbyrå Motala är det ni som gör valen. Behöver ni hjälp är vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort på 0141-46 50 05.

När ni har bokat en begravning hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Motala, kontaktar vår begravningsrådgivare er på telefon inom 24 timmar. Detta för att stämma av kring eventuella frågor och för att ni ska känna er trygga i att allt är korrekt. När sedan begravningsdagen äger rum så kommer någon av våra erfarna representanter att hjälpa er på plats vid ceremonin. Lavendla Begravningsbyrå Motala finns i hela Östergötland, från Norrköping i norr till Kisa i söder. Hos oss är inga frågor dumma och inget uppdrag är för litet eller stort.

Ring oss: 0141-46 50 05  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Skolgatan 7, Linköping (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

0141-46 50 05

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Skolgatan 7, Linköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Motala

Lavendla Begravningsbyrå Motala har lång erfarenhet av att ordna kyrklig begravning. Ett traditionellt och minnesvärt sätt att hedra den avlidne. Prästen i församlingen tar kontakt med er strax efter er bokning hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Motala för att gå igenom ceremonin och eventuella frågor. Ceremonin sker sedan sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning i någon av Motalas kyrkor. Motala församlings huvudkyrka är Motala kyrka på bilden, centralt belägen invid Stadsparken. Har ni frågor om kyrklig begravning i Motala så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Motala er. Inga frågor är dumma eller för små hos oss.

Andra kyrkor i Motala kommun är: Asks kyrka, Björkhälla kyrka, Charlottenborgskyrkan, Ekebyborna kyrka, Fivelstads kyrka, Fornåsa kyrka, Godegårds kyrka, Klockrike kyrka, Kristbergs kyrka, Lillkyrkan, Lönsås kyrka, Medevi brunnskyrka, Råssnäskyrkan, Tjällmo kyrka, Varv och Styra kyrka, Vinnerstads kyrka, Västra Ny kyrka, Västra Stenby kyrka och Älvestads kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Motala.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Motala

Lavendla Begravningsbyrå Motala hjälper er att ordna borgerlig begravning. Borgerlig begravning är ett alternativ till kyrklig begravning, där ceremonin har mindre, eller inga religiösa inslag alls. En borgerlig begravning ger anhöriga möjligheten att själva vara med och utforma ceremonin i större utsträckning. En borgerlig officiant leder ceremonin i ett kapell helt enligt de önskemål som ni anhöriga har utifrån den avlidnes vilja. Ett kapell i Motala är Heliga korsets kapell på Motala Griftegård. Har ni frågor kring borgerlig begravning är vi på Lavendla Begravningsbyrå Motala mer än behjälpliga.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Motala.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Motala

Följande gravplatser finns inom Motala kommun: Motala kyrkogård, Vinnerstad kyrkogård, Asks kyrkogård, Ekebyborna kyrkogård, Fornåsa kyrkogård, Godegårds kyrkogård och Tjällmo kyrkogård.

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Sök begravningshjälp i Motala

Skolgatan 7, Linköping 0141-46 50 05 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE