Lavendla

Begravningsbyrå Nässjö

Jennie Espinoza

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå  Nässjö
– Tryggt, Enkelt och Prisvärt med Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå Nässjö är en modern begravningsbyrå som från första dagen formats från kundens behov. Med vår hjälp kan ni tillsammans med personer ni litar på, sitta ned i lugn och ro i en bekväm miljö och diskutera de val som görs. Ni planerar begravningen enkelt och tryggt via vår hemsida eftersom vi på Lavendla Begravningsbyrå Nässjö tror att det är era åsikter som ska bära tyngd i planeringen och inte någon annans. Vi vet även att ett personligt stöd är viktigt genom hela processen och vi finns tillgängliga via telefon, chatt och email för att besvara era frågor när dessa uppstår. Vi på Lavendla Begravningsbyrå i Nässjö ger er möjligheten att skapa en finare och mer minnesvärd begravning, till en lägre kostnad än vad som tidigare varit möjligt.

Lavendla Begravningsbyrå Nässjö finns i hela Jönköpings län, från Tranås i norr till Värnamo i söder. Har ni frågor kring begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Vi finns här för er.

036-16 44 45

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Nässjö

En kyrklig begravning är det allra mest traditionella valet när man tar farväl av en anhörig. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Nässjö har lång erfarenhet av att ordna och planera kyrkliga begravningar och i Nässjö gör vi detta med hjälp av våra lokala representanter. En präst från den kyrka eller församling ni valt kommer att höra av sig inom kort för att gå igenom den bortgångnes liv. Detta är grunden för det tal prästen kommer göra i den avlidnes minne under ceremonin. Begravningsceremonin utformas enligt Svenska Kyrkans ordning, som följer en fastställd ordning. Naturligtvis finns vi även alltid tillhands för att hjälpa er från vår sida och ni är alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Nässjö om ni har några frågor eller funderingar kring kyrkliga begravning i Nässjö.

Förutom Nässjö kyrka i centrum finns det flertalet ytterligare kyrkor i Nässjö kommun. Dessa är: Almesåkra kyrka, Barkeryds kyrka, Bodafors kyrka, Bringetofta kyrka, Flisby kyrka, Forserums kyrka, Fredriksdals kyrka, Malmbäcks kyrka, Norra Sandsjö kyrka och Norra Solberga kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Nässjö.

Börja här

Borgerlig begravning i Nässjö

Lavendla Begravningsbyrå Nässjö hjälper er att ordna med en fin och minnesvärd borgerlig begravning i Nässjö. En borgerlig begravning kan utformas på ett oändligt antal sätt och är fullt flexibel för personliga tycken och smak. Tillsammans med någon av våra borgerliga officianter kommer ni gemensamt att planera dess utformning, men det är även möjligt för en anhörig att själv leda ceremonin. Valet av lokal är också flexibelt, men hålls vanligen i ett kapell vilket är kostnadsfritt. I Nässjö är Skogskapellet i dessa fall ofta det allra mest lämpliga valet. Skogskapellet i Nässjö ligger på Skogskyrkogården, vilken är Nässjös vanligaste kyrkogård, i stadsdelen Handskeryd i södra delen av staden. Även Anneforskapellet, på Anneforskyrkogården är ett möjligt val.

Välkommen att boka borgerlig hos Lavendla Begravningsbyrå Nässjö.

Börja här

Gravplatser i Nässjö

Skogskyrkogården i Nässjö är stadens största kyrkogård och ligger i Nässjös södra delar. Här ligger även Skogskapellet, vilket används vid borgerliga begravningar. Andra gravplatser och kyrkogårdar i Nässjö kommun är: Almesåkra kyrkogård, Annesforskyrkogården, Bodafors kyrkogård, Bringetofta kyrkogård, Malmbäcks kyrkogård och Norra Sandsjö kyrkogård. Lavendla Begravningsbyrå Nässjö hjälper er med alla frågor som rör gravsättning.

Börja här

Sök begravningshjälp i Nässjö

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE