Värme, omtanke och engagemang

Varmt välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Norrköping. På vår hemsida kan ni i en lugn och avslappnad miljö ordna begravningen hemifrån soffan. För oss är det viktigt att ni som anhöriga kan fatta nödvändiga beslut kring begravningen utan att behöva känna någon press utifrån. På vår hemsida kan ni i er egen takt gå igenom de val ni önskar och samtidigt få den hjälp ni behöver. Om ni hellre önskar kan ni förstås ringa till oss på 011-461 49 02, så hjälper vi er.

Efter det att ni har lagt en beställning hos Lavendla Begravningsbyrå Norrköping, kontaktar vi er direkt. Vi vill säkerställa att det ni valt är möjligt och att ni får svar på eventuella frågor. Lagom till begravningen kommer Lavendla Begravningsbyrås representant i Norrköping att ringa er för att presentera sig.

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping finns representerade i hela Östergötland, från Rejmyre i norr till Österbymo i söder. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Inte heller finns det några dumma frågor. Kontakta oss när ni känner mogna, så hjälper vi er.

Ring oss: 011-461 49 02 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Skolgatan 7, Linköping (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

011-461 49 02

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Laxholmstorget 3, Norrköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping hjälper ofta till att arrangera kyrklig begravning. En kyrklig begravning där prästen från församlingen håller i ceremonin enligt svenska kyrkans ordning. I Norrköpings kommun finns ett antal kyrkor, ett urval av dessa är:

Borgs kyrka, Dagsbergs kyrka, Furingstads kyrka, Hedvigs kyrka, Matteus kyrka, Navestads kyrka, S:t Olai kyrka, Sankt Johannes kyrka, Styrstads kyrka, Söderledskyrkan, Tingstads kyrka, Västra Husby kyrka och Östra Eneby kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Norrköping.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping anlitas även ofta för att ordna borgerlig begravning. Ceremonin vid en borgerlig begravning äger rum i något av kapellen i Norrköping, och har till skillnad från den kyrkliga ceremonin, ofta inga religiösa inslag. Det är då en borgerlig officiant som håller i ceremonin som anhöriga själva kan utforma enligt den avlidnes önskan.

Ett urval av kapellen i Norrköpings kommun är: Borgsmo kapell, Himmerstalunds kapell, Kullerstads kapell, Matteus kapell, Norra kapell och S:t Olofs kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Norrköping.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Norrköping

I Norrköpings kommun finns följande gravplatser: Borgs kyrkogård, Borgsmo begravningsplats, Kimstads kyrkogård, Krematorielundens begravningsplats, Krokeks kyrkogård, Krokeks ödekyrkogård, Kullerstads skogskyrkogård, Kvarsebo kyrkogård, Kvillinge kyrkogård, Matteus begravningsplats, Nelsonska begravningsplatsen, Norra begravningsplatsen, S:t Johannes kyrkogård, Simonstorps kyrkogård, Skärkinds kyrkogård, Styrstads kyrkogård, Södra begravningsplatsen, Tingstads kyrkogård, Vånga kyrkogård, Ättetorps kyrkogård och Östra Enebys kyrkogård.

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE