Lavendla

Begravningsbyrå Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå André

André Medborg

Jenny Ohlsson

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Lavendla begravningsbyrå i Norrköping hyllar de du älskar

Varmt välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Norrköping. Vårt mål är att vara stöttande, vägledande och lyhörda när du planerar ett avsked. På så sätt ser vi till att hylla de som lämnat avtryck i ditt liv på ett värdigt och personligt sätt. Med dina önskemål som utgångspunkt hanterar vi kontakten med präst eller borgerlig officiant och bokning av kyrka eller begravningskapell i Norrköping. Tveka inte att be om specifika detaljer, vi gör vårt yttersta för att begravningen ska bli precis som du vill. På så sätt kan du hylla de som betytt mycket för dig på ett sätt du och de andra anhöriga blir nöjda med.

Boka begravningen i Norrköping online

På vår hemsida ordnar du begravningen i en lugn och avslappnad miljö du väljer helt själv. För oss är det viktigt att du som anhörig kan fatta nödvändiga beslut kring begravningen utan att känna press utifrån. Gå igenom alla val i din egen takt och få samtidigt den hjälp du behöver. Om du hellre vill planera på telefon med en erfaren rådgivare är du välkommen att ringa oss på 011-800 09 28, så hjälper vi dig.

Efter att du har lagt en beställning hos Lavendla Begravningsbyrå Norrköping återkopplar vi direkt. Vi vill säkerställa att det du valt går att ordna och att du får svar på alla frågor. Lagom till begravningen kommer begravningsbyråns representant i Norrköping ringa upp för att presentera sig. Om du plötsligt kommer på något du skulle vilja lägga till, ta bort eller höra dig för om, tveka inte att höra av dig. Vi är begravningsbyrån som anpassar sig efter dina villkor, därför erbjuder vi generösa öppettider.

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping finns representerade i hela Östergötland, från Rejmyre i norr till Österbymo i söder. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Inte heller finns det några dumma frågor. Kontakta oss när du känner dig redo, så hjälper vi dig forma att avsked utifrån dina önskemål.

Ring oss: 011-800 09 28 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Skolgatan 7, Linköping (boka tid innan besök)

Vi finns här för er.

011-461 49 02

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Laxholmstorget 3, Norrköping.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping arrangerar ofta kyrkliga begravningar. Prästen från församlingen håller i ceremonin enligt Svenska kyrkans ordning. Begravningssånger, blommor, psalmer och liknande väljer du. I Norrköpings kommun finns ett antal kyrkor. Borgs kyrka, Dagsbergs kyrka, Furingstads kyrka, Hedvigs kyrka, Matteus kyrka, Navestads kyrka, S:t Olai kyrka, Sankt Johannes kyrka, Styrstads kyrka, Söderledskyrkan, Tingstads kyrka, Västra Husby kyrka och Östra Eneby kyrka är bara ett axplock.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå anlitas ofta för att ordna borgerlig begravning. De här ceremonierna äger rum i något av Norrköings begravningskapell och har till skillnad från den kyrkliga ceremonin ofta inga religiösa inslag. En borgerlig officiant som i ceremonin som anhöriga själva kan forma enligt den avlidnes önskan. Ett urval av kapellen i Norrköpings kommun är Borgsmo kapell, Himmerstalunds kapell, Kullerstads kapell, Matteus kapell, Norra kapell och S:t Olofs kapell.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper dig som vill ordna en begravning utan ceremoni. Kanske vill du ha ceremonin senare, eller så känns det bättre att inte ha någon alls. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker enligt dina önskemål. Vanligtvis i en fridfull minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i ett fridfullt vattendrag eller på en plats i naturen.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Norrköping

Både när en familjegrav finns och när en ny grav önskas hjälper vi dig självklart med allt som rör gravsättning. Vi hjälper dig reda ut eventuella frågetecken om minneslundar, kistgravar och annat du undrar över.

I Norrköpings kommun finns Borgs kyrkogård, Borgsmo begravningsplats, Kimstads kyrkogård, Krematorielundens begravningsplats, Krokeks kyrkogård, Krokeks ödekyrkogård, Kullerstads skogskyrkogård, Kvarsebo kyrkogård, Kvillinge kyrkogård, Matteus begravningsplats, Nelsonska begravningsplatsen, Norra begravningsplatsen, S:t Johannes kyrkogård, Simonstorps kyrkogård, Skärkinds kyrkogård, Styrstads kyrkogård, Södra begravningsplatsen, Tingstads kyrkogård, Vånga kyrkogård, Ättetorps kyrkogård och Östra Enebys kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Norrköping

Laxholmstorget 3, Norrköping 011-461 49 02 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE