Lavendla 

Begravningsbyrå Norrköping

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Lavendla begravningsbyrå i Norrköping hyllar de du älskar

Varmt välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Norrköping. Vårt mål är att vara stöttande, vägledande och lyhörda när du planerar ett avsked. På så sätt ser vi till att hylla de som lämnat avtryck i ditt liv på ett värdigt och personligt sätt. Med dina önskemål som utgångspunkt hanterar vi kontakten med präst eller borgerlig officiant och bokning av kyrka eller begravningskapell i Norrköping. Tveka inte att be om specifika detaljer, vi gör vårt yttersta för att begravningen ska bli precis som du vill. På så sätt kan du hylla de som betytt mycket för dig på ett sätt du och de andra anhöriga blir nöjda med.

Boka begravningen när det passar er

På vår hemsida ordnar du begravningen i en lugn och avslappnad miljö du väljer helt själv. För oss är det viktigt att du som anhörig kan fatta nödvändiga beslut kring begravningen utan att känna press utifrån. Gå igenom alla val i din egen takt och få samtidigt den hjälp du behöver. Om du hellre vill planera på telefon eller i hembesök med en erfaren rådgivare är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig.

Efter att du har lagt en beställning hos Lavendla Begravningsbyrå Norrköping återkopplar vi direkt. Vi vill säkerställa att det du valt går att ordna och att du får svar på alla frågor. Lagom till begravningen kommer begravningsbyråns representant i Norrköping ringa upp för att presentera sig. Om du plötsligt kommer på något du skulle vilja lägga till, ta bort eller höra dig för om, tveka inte att höra av dig. Vi är begravningsbyrån som anpassar sig efter dina villkor, därför erbjuder vi generösa öppettider.

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping finns representerade i hela Östergötland, från Rejmyre i norr till Österbymo i söder. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Inte heller finns det några dumma frågor. Kontakta oss när du känner dig redo, så hjälper vi dig forma att avsked utifrån dina önskemål.

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Norrköping

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Laxholmstorget 3, Norrköping.

Läs mer

Berättelser från kunder

Ewa Lundh-Kojola

Norrköping

“Det var lätt och smidigt att boka de tjänster jag ville ha hjälp med, via nätet. Eftersom jag gjorde väldigt mycket själv så behövde jag bara hjälp med det som...”

Maria Karlsson

Norrköping

“Mycket trevligt och fint bemötande. Jag vill verkligen rekommendera Lavendla till andra.”

Ann Sigfridsson

Norrköping

“Många av oss som mister en anhörig är mitt i livet och har begränsade möjligheter att ta ledigt för att planera och genomföra en begravning. För mig passade formatet att...”

Mamadou Kone

Norrköping

“Vi är mycket nöjda med Lavendla. Processen gick mycket bra och smidigt. VI var först lite osäkra på om vi ville ha en byrå via nätet, men det fungerade jättebra...”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Marie Sandström

Marie, eller Majsan som vi också kallar henne, tycker om att ta tillvara på livet. Hon yogar, springer, seglar och åker skidor. Ett annat stort intresse är att resa. Gärna långt bort och länge. Sedan har hon också en sida som gillar att göra ingenting. Att bara vara.

Jenny Ohlsson

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
Lavendla-Begravningsbyrå-Generisk-kyrka

Kyrklig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå Norrköping arrangerar ofta kyrkliga begravningar. Prästen från församlingen håller i ceremonin enligt Svenska kyrkans ordning. Begravningssånger, blommor, psalmer och liknande väljer du. I Norrköpings kommun finns ett antal kyrkor. Borgs kyrka, Dagsbergs kyrka, Furingstads kyrka, Hedvigs kyrka, Matteus kyrka, Navestads kyrka, S:t Olai kyrka, Sankt Johannes kyrka, Styrstads kyrka, Söderledskyrkan, Tingstads kyrka, Västra Husby kyrka och Östra Eneby kyrka är bara ett axplock.

Lavendla-begravningsbyrå-skogsdunge-och-horisont

Borgerlig begravning i Norrköping

Lavendla Begravningsbyrå anlitas ofta för att ordna borgerlig begravning. De här ceremonierna äger rum i något av Norrköings begravningskapell och har till skillnad från den kyrkliga ceremonin ofta inga religiösa inslag. En borgerlig officiant som i ceremonin som anhöriga själva kan forma enligt den avlidnes önskan. Ett urval av kapellen i Norrköpings kommun är Borgsmo kapell, Himmerstalunds kapell, Kullerstads kapell, Matteus kapell, Norra kapell och S:t Olofs kapell.

Minneslund Lavendla Begravningsbyrå

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper dig som vill ordna en begravning utan ceremoni. Kanske vill du ha ceremonin senare, eller så känns det bättre att inte ha någon alls. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker enligt dina önskemål. Vanligtvis i en fridfull minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i ett fridfullt vattendrag eller på en plats i naturen.

Gravplats Södertälje

Gravplatser i Norrköping

Både när en familjegrav finns och när en ny grav önskas hjälper vi dig självklart med allt som rör gravsättning. Vi hjälper dig reda ut eventuella frågetecken om minneslundar, kistgravar och annat du undrar över.

I Norrköpings kommun finns Borgs kyrkogård, Borgsmo begravningsplats, Kimstads kyrkogård, Krematorielundens begravningsplats, Krokeks kyrkogård, Krokeks ödekyrkogård, Kullerstads skogskyrkogård, Kvarsebo kyrkogård, Kvillinge kyrkogård, Matteus begravningsplats, Nelsonska begravningsplatsen, Norra begravningsplatsen, S:t Johannes kyrkogård, Simonstorps kyrkogård, Skärkinds kyrkogård, Styrstads kyrkogård, Södra begravningsplatsen, Tingstads kyrkogård, Vånga kyrkogård, Ättetorps kyrkogård och Östra Enebys kyrkogård.