Begravningsbyrå Nynäshamn
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn är begravningsbyrån för er som värdesätter trygghet, omtanke samt kvalitet och prisvärdhet. Vi är en nytänkande begravningsbyrå som strävar efter att erbjuda ett lättillgängligt och modernt alternativ till traditionella begravningsbyråer. Hos Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn kan ni i lugn och ro planera och anordna begravningen hemifrån via vår hemsida. Detta ger en god kostnadsöverblick samt möjlighet till att inkludera fler anhöriga i beslutsprocessen om så önskas. För dem som föredrar telefonkontakt är ni alltid välkomna att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare på telefonnummer 08 – 22 11 01. Självklart erbjuder vid även personliga möten på vårt kontor i centrala Stockholm eller genom hembesök. Ring för att boka tid redan idag!

Hos Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn ordnar ni vackra och minnesvärda avsked på ett enkelt och modernt sätt.

Ring oss: 08 – 22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

Välkommen att kontakta Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn, vi är aldrig mer än ett telefonsamtal bort.

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Nynäshamn

Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn hjälper er ordna en traditionell kyrklig begravning i Nynäshamn. När ni har gjort en bokning hos Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn kommer ni inom kort bli kontaktade av oss, men även prästen från församlingen. Prästen kommer tillsammans med er gå igenom ceremonin och skapa sig en uppfattning om den avlidne för att bland annat kunna författa ett griftetal. Ceremonin följer sedvanligt Svenska kyrkans ordning och hålls i någon av kyrkorna i Nynäshamn. Nynäshamns kyrka på bilden är stadens mest kända och ligger i centrala Nynäshamn. Nynäshamns kyrka invigdes år 1930 och ritades av Lars Israel Wahlman. Andra kyrkor i Nynäshamns kommun är: Sorunda kyrka, Torö kyrka och Ösmo kyrka. Har ni frågor kring kyrklig begravning, eller begravning i allmänhet, kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Nynäshamn

Borgerlig begravning blir allt vanligare. Det är ett fint sätt att ta farväl, där inte religiösa inslag i ceremonin är obligatoriska. Anhöriga kan själva utifrån den avlidnes vilja utforma ceremonin. Till sin hjälp har man ofta en borgerlig officiant som leder ceremonin. En ceremoni som vanligtvis består av mycket musikaliska inslag, men även personliga berättelser om den avlidne. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn hjälper er ordna en minnesvärd borgerlig begravning i Nynäshamn. På kyrkogården som ligger i den norra delen av Nynäshamn, ligger ett kapell som invigdes 1925 och har plats för ca 50 sittande personer. En lämplig lokal för borgerlig begravning. Har ni frågor kring borgerlig begravning är ni alltid välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Nynäshamn

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Nynäshamn hjälper självklart också till så att det blir den gravsättning ni önskar. I Nynäshamn finns utöver Nynäshamns kyrkogård, även följande gravplatser: Lotskyrkogården, Torö kyrkogård, Sorunda kyrkogård och Ösmo kyrkogård.

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE