Lavendla

Begravningsbyrå Skövde

Linda Myron

Carina Söderberg

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Skövde
– Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Skövde. Vi är en begravningsbyrå med anhöriga fokus. Vår ambition är att underlätta för anhöriga i en tid av sorg och saknad. Vi vill göra det enklare och mer lättillgängligt att boka en begravning. Vi anser dessutom att begravningsbranschen behöver bli mer transparent – som anhörig har man rätt att veta vad man faktiskt betalar för. Hos Lavendla Begravningsbyrå Skövde har vi därför gjort det möjligt att planera och boka begravningen hemifrån via vår hemsida. Så snart vi har tagit emot er bokning ringer vi upp er för att stämma av kring eventuella frågor och funderingar, allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt. För dem som önskar går det även bra att genomföra bokningen via telefon. Ni når våra kunniga rådgivare på telefonnummer 0500-27 10 05.

Lavendla Begravningsbyrå finns i stora delar av Västra Götaland, från Mariestad i norr till Kinna i söder. Hos oss finns inga dumma frågor och inget uppdrag är för litet eller stort. Vi finns när ni behöver oss.

Ring oss: 0500-27 10 05 |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Östra Larmgatan 16, Göteborg (boka tid innan besök)

 

Vi finns här för er.

0500-27 10 05

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Östra Larmgatan 16, Göteborg.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Skövde

Vi på Lavendla Begravningsbyrå Skövde hjälper er att ordna en minnesvärd kyrklig begravning i någon av Skövdes kyrkor. En ceremoni med traditionella och kristna förtecken som leds av församlingens präst i enlighet med svenska kyrkans ordning. Har ni frågor kring kyrklig begravning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå Skövde er gärna. Nedan presenteras ett urval av kyrkor i Skövde kommun:

Bergs kyrka, Binnebergs kyrka, Brännemo kyrka, Böja kyrka, Edåsa kyrka, Flistads kyrka, Forsby kyrka, Frösve kyrka, Götlunda kyrka, Hagelbergs kyrka, Horns kyrka, Häggums kyrka, Lerdala kyrka, Locketorps kyrka, Norra Kyrketorps kyrkor, Sankt Johannes kyrka, Sankt Lukas kyrka, Sankta Helena kyrka, Sjogerstads kyrka, Sventorps kyrka, Säters kyrka, Timmersdala kyrka, Vads kyrka, Varola kyrka, Vretens kyrka, Våmbs kyrka, Värings kyrka och Värsås kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Skövde.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Skövde

Lavendla Begravningsbyrå Skövde har även erfarenhet av borgerlig begravning. I Skövde sker de allra flesta begravningarna i vackra S:ta Birgittas kapell, som ligger på S:ta Birgittas kyrkogård. S:ta Birgittas kapell ritades av Erik Gunnar Asplund och Sven Ivar Lind i slutet på 1930-talet. Har ni frågor om borgerlig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Skövde. Andra kapell i Skövde kommun är Däldernas kapell och Suntorps kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Skövde.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Skövde

S:ta Birgittas kyrkogård är den största kyrkogården i Skövde och sprider sig över 16 hektar. Kyrkogården är en gräskyrkogård och togs i bruk för dryga 60 år sedan, år 1949. På denna kyrkogård finns det även ett speciellt gravkvarter där det endast finns möjlighet för muslimer att begravas, för att tillgodose dess tradition och religion om att endast begravas bredvid andra muslimer.

Andra kyrkogårdar i Skövde är: Edåsa kyrkogård, Forsby kyrkogård, Hagelberg kyrkogård, Häggum kyrkogård, Kolumbariet i Edåsa kyrka, Norra Kyrketorp kyrkogård, S:t Sigfrids kyrkogård, S:ta Birgittas kyrkogård, S:ta Elins kyrkogård, Sventorps gamla kyrkogård, Sventorps nya kyrkogård, Varola gamla kyrkogård, Varola nya kyrkogård, Vretens kyrkogård, Våmbs kyrkogård och Värsås kyrkogård.

Sök begravningshjälp i Skövde

Östra Larmgatan 16, Göteborg 0500-27 10 05 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE