Begravningsbyrå Södertälje
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

En begravning uppfattas av många som något smärtsamt och obehagligt. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Södertälje har full förståelse för dessa känslor. Sorg och saknad är något som de flesta människor vill undvika. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Södertälje försöker vi dock att se på begravningar även i ett annat ljus. I våra ögon är en begravning mer än bara ett avsked, det är även en chans till att skapa en kärleksfull hyllning till den avlidnes liv. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Södertälje får ni hjälp och stöd att skapa en personlig och minnesvärd begravning. Ni kan planera och boka när ni vill och var ni vill. Vi finns alltid nära till hands, såväl online som via telefon. Skulle ni föredra ett mer personligt möte? Se då till att boka in en tid för personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm alternativt ett hembesök hos er i Södertälje.

Planera och boka begravningen online redan idag eller ring oss för kostnadsfri rådgivning. Vi finns här för er.

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Västmannagatan 3, Stockholm (boka tid innan besök)

 Lavendla Begravningsbyrå finns i hela Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder.

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Västmannagatan 3, Stockholm.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Södertälje

Lavendla Begravningsbyrå Södertälje hjälper er att ordna en traditionsenlig kyrklig begravning i någon av Södertäljes kyrkor. Sankta Ragnhilds kyrka  på bilden är Södertälje församlings huvudkyrka. Kyrkan är belägen på Stortorget i Södertälje och rymmer upp till 380 personer. Andra kyrkor i Södertälje kommun är:

Alla Helgons kyrka, Brunnsängs kyrka, Hovsjö kyrka, Hölö kyrka, Lina kyrka, Mörkö kyrka, Sankt Efraims syrisk-ortodoxa domkyrka, Sankt Jacob av Nsibin syrisk-ortodoxa katedral, Sankt Mikaels kyrka, Södertälje Baptistkyrka, Tveta kyrka, Vårdinge kyrka, Ytterenhörna kyrka, Ytterjärna kyrka, Överenhörna kyrka och Överjärna kyrka.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Södertälje.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Södertälje

Lavendla Begravningsbyrå Södertälje hjälper även till att ordna en borgerlig begravning utan religiösa tecken. En borgerlig begravning leds då av en borgerlig officiant och det är upp till anhöriga att själva utforma ceremonin. Har ni några frågor kring borgerlig begravning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Södertälje. Följande kapell som finns att nyttja vid borgerliga begravningar i Södertälje kommun: Hagabergs kapell, Ljusets kapell, Löftets kapell, Pershagens kapell, Södertälje Gravkapell och Tveta kapell.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Södertälje.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Södertälje

Gravplatserna i Södertälje kommun är Södertälje kyrkogård och Tveta kyrkogård, som båda har minneslundar. Minneslunden är en anonym gravplats där askan efter den avlidne grävs ned. Som anhörig får man inte närvara vid gravsättning i minneslund vilket är bra att känna till. Däremot är det självklart tillåtet att efter gravsättning besöka minneslunden för att hedra den avlidne.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE