Begravningsbyrå Staffanstorp
– Bekvämt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Vackra och personliga begravningar på ett lättillgängligt och prisvärt sätt – Det är vi som är Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp. Vi är en modern och nytänkande begravningsbyrå med ambitionen att vara det flexibla och bekväma alternativet för anhöriga i en tid av sorg och saknad. För oss är en begravning mycket mer än bara sorg, vi ser det som en chans till att hylla det liv som faktiskt har varit. Ett liv fyllt av minnen och kärlek.

Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp startades med en tydlig vision: Vi vill göra det enklare och mer lättillgängligt för anhöriga att boka begravning. Just därför har vi skapat möjligheten till att beställa begravningen online via vår hemsida. Det ger en god kostnadsöversikt och ni kan dessutom boka begravningen utan tidspress var ni än befinner er.

Har ni frågor eller funderingar? Eller skulle ni bara föredra att göra er beställning via telefon? Tveka då inte att kontakta någon av våra kunniga begravningsrådgivare på Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp! Hos dem får ni vägledning och stöd. Ni når dem på telefonnummer 046-276 90 77.

Ring oss: 046-276 90 77 |  Maila oss: [email protected]

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp, vi är en begravningsbyrå i tiden!

Vi finns här för er.

046-276 90 77

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Kungsgatan 20A, Malmö.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Staffanstorp

Den mest traditionella begravningsceremonin i Sverige är den kyrkliga ceremonin. Denna hålls ofta enligt Svenska Kyrkans ordning, men kan även hållas i ett annat kyrkligt samfunds regi. För att få vara i en av Svenska Kyrkans kyrkor i Staffanstorp krävs att den avlidne var medlem i Svenska Kyrkan vid sin bortgång. Undrar ni över något gällande kyrkliga begravningar i Staffanstorp – Tveka inte att höra av er till oss på Lavendla Begravningsbyrå!

Några av de kyrkor som finns i Staffanstorp: Bjällerups kyrka, Brågarps kyrka, Esarps kyrka, Görselövs kyrka, Knästorps kyrka, Kyrkheddinge kyrka, Mölleberga kyrka, Nevishögs kyrka, Särslövs kyrka, Tottarps kyrka och Uppåkra kyrka.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Staffanstorp

Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp kan också hjälpa er utforma en borgerlig begravning enligt era personliga önskemål. Anledningen till att man vill välja en borgerlig begravningsceremoni är flera, antingen är man inte alls religiös, eller så önskar man att ha en religiös ceremoni men enligt en egenutformad ordning. Lokal tillhandahålls kostnadsfritt av Staffanstorps församlingar (beroende på var den avlidne bodde), men hålls vanligen i ett kapell som ofta kan göras helt fria från religiösa symboler vid behov.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Staffanstorp

Lavendla Begravningsbyrå Staffanstorp hjälper er kring alla frågor om gravsättning. Ett flertal olika gravplatser och kyrkogårdar finns i Staffanstorps kommun, däribland: Bjällerups kyrkogård, Esarps kyrkogård, Kyrkheddinge kyrkogård, Nevishögs gamla och nya kyrkogårdar samt Brågarps kyrkogård.

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE