Lavendla

Begravningsbyrå Sundbyberg

Kristina Wessman

Marie Henriksson Jalonen

Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Begravningsbyrå Sundbyberg
– Hos oss möts ni av omtanke och engagemang

Att planera och anordna begravning i en tid av sorg är inte det lättaste. Känslan av tomhet är stor och det är ofta svårt att veta var man faktiskt ska börja. Att dessutom behöva dela med sig av sorgen till främmande människor känns ofta som en börda. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg har därför gjort det möjligt att planera och boka begravningen hemifrån, via vår hemsida. Som anhöriga får ni enkelt och tryggt en god överblick över begravningens olika delar samt kostnader. Dessutom behöver ni aldrig oroa er för eventuell tidspress vid beslutsfattandet. Ta den tid ni behöver för att i lugn och ro planera det avsked som ni önskar. Våra erfarna begravningsrådgivare finns alltid nära tillhands om ni känner att ni behöver vägledning och hjälp, ni når dem på telefonnummer 08-22 11 01. Ni är även varmt välkomna till vårt kontor på Korta gatan 7 i Solna Strand om ni känner att ni vill ha ett personligt möte, ring då gärna för tidsbokning innan. Därutöver finns det även möjlighet till boka in ett hembesök hos er i och runt Sundbyberg, allt för att underlätta så mycket som möjligt för er. Tveka inte att kontakta oss på Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg redan idag. Hos oss möts ni av omtanke och personligt engagemang. 

Ring oss: 08-22 11 01  |  Maila oss: [email protected]  |  Träffa oss: Korta gatan 7, Solna Strand (boka tid innan besök)

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg!

 

Vi finns här för er.

08 - 22 11 01

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök eller i vår möteslokal på: Korta gatan 7, Solna Strand.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Sundbyberg

Kyrklig begravning är ett traditionellt och minnesvärt sätt att ta farväl av en avliden. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg hjälper er ordna allt kring den kyrkliga begravningen som leds av församlingens präst. Ceremonin utformas enligt Svenska Kyrkans ordning och hålls normalt i kyrkan. Följande kyrkor ligger i Sundbybergs kommun: Centrumkyrkan, Duvbo kyrka, Sankt Petrus syrisk-ortodoxa kyrka och Sundbybergs kyrka.

En traditionell kyrklig begravning går i kristendomens tecken. Ceremonin sker sedvanligt enligt Svenska kyrkans ordning, innefattande bl a ett griftetal om den avlidne från församlingens präst, överlåtelse samt avsked. Orgelmusik och utvalda psalmer sätter en personlig och vacker prägel på ceremonin. Präst, organist och lokalhyra av kyrkan är kostnadsfritt om den avlidne är medlem i Svenska kyrkan. Kyrklig begravning kan även ske i andra kyrkliga samfund. Oavsett vilket, hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå er att ordna ceremonin, så att denna stund blir precis så fin som ni önskar.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg.

Boka kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Sundbyberg

Borgerlig begravning blir allt vanligare i såväl Sundbyberg som Stockholm. Vi på Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg hjälper er med borgerlig officiant och andra frågor som uppkommer vid borgerlig begravning. Den borgerliga begravningen hålls normalt i kapell, och i Sundbyberg ligger bland annat Lötsjökapellet.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå Sundbyberg.

Boka borgerlig begravning

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.

Boka begravning utan ceremoni

Gravplatser i Sundbyberg

Självklart hjälper vi er också med alla frågor när det kommer till gravsättning. Kanske finns redan en familjegrav eller så önskas en ny grav. Oavsett om ni önskar att gravsättning sker i minneslund eller i kistgrav så ordnar vi det. Vi hjälper er att reda ut alla eventuella frågetecken. Och kom ihåg, hos oss finns inga dumma frågor. Det är alltid bättre att fråga en gång för mycket.

I Sundbybergs kommun ligger Sundbybergs begravningsplats, som har såväl kistgravar som urngravar, minneslund och askgravplats.

Sök begravningshjälp i Sundbyberg

Korta gatan 7, Solna Strand 08 - 22 11 01 [email protected]

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE